![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şimdi düşünüyorum: bunu aldık! ve bir fener maçı gökhan zan sakat(müzmin) ibolardan biri sakat biride cezalı (olamaz mı? olur olur...) o zaman defans 4 lüsüne bak ali tandoğan-baki-boumsong-i.üzülmez Allah muhafaza 8 yeriz
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya beyler bu adamı zaten alamyız maliyete bak adamdaki 6 milyon euro dert etmeyin siz
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | iyide bu adam madem bu videodaki kadar kazmaymisda size gore kariyeri boyunca daha yasi 28 olan bu futbolcu nasil 296 mac oynamis onu anlayamadim 2 dakikada perisan etmeyin adami juve bu adami 9 milyon paunda aldi kazmaya verilcek para degil bu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | vallahi son leverpol macinda toramanin bi videosunu yapsam milletin nereleriyle gulecegi belli olmaz herhalde bazen dagiliyorsun takim olarak anladigim kadariylada o macta baya dagilmislar buda takima ayak uydurmus dikkatinizi cekiyorsa her gol uzun toptan defans bombos | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
belki bi wideoyla transferden wazgeçmek saçma olur ama o wideo adamın bütün futbolculuu hakkında bilgi werio sanki...adamda yetenek sıfır...ıska desen 1500...ayakta duramıo...zamanlama sıfır...anlamadım bu adamın albenisini??? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaslar, bu siteye bu videoyu ben koydum ve de arkasinda duruyorum sözümün, cokkk sacma hatalari var, ama fark ederseniz bunlarin hepsi newcastle zamaninda, yani demeki bir vakitden beri yapmiyo, ve de 1.91m boyunda ve fransa milli takiminda banko oynamis bir adam, ve de düsünsenize, biz cok zaman dan beri süper oyuncular aldik, ama ünlü olmiyanlari, nobre, holosko bunlarin hepsi bir tek türkiyede taniniki di, delgado süper ama oda hic ünlü olmadan geldi, büyük bir vakitden sonra bir star gelir takimimza, avrupa da sez getiririz, biz de avrupa ya gösterebilirz süper oyuncular ala bilecegimizi, hem newcastle, juventus fransa milli takiminda oynadiysa o kadar kötü de degil dir yani ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu Bobo Fan tarafından (18-01-2008 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Konu NdeR 1903 tarafından (18-01-2008 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |