|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
18-01-2008, 08:33 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 24 |
Başkent'teki Ankaragücü karşılaşmasında bekleneni veremeyen Matias Delgado kendini savundu. 18.1.2008 Başkent’teki Ankaragücü karşılaşmasında bekleneni veremeyen Matias Delgado kendini savundu. Kötü futbolu saha şartlarına bağlayan Arjantinli yıldız, “Havanın soğuk olması önemli değil. Ancak Konya’da ve Ankara’da beton gibi bir zeminde futbol oynadık. İsviçre’de daha soğuk havalarda da lig devam ediyor ama zemin ısıtmalı olduğu için zorluk çekmezdik. İnönü’de üst üste oynayacağımız iki lig maçında böyle bir handikap olmayacağı için 6 puan alacağımıza inanıyorum. Böylece hem benim hem de takımın verimi daha da artacak” görüşünü savundu. | ||
|
18-01-2008, 11:39 | #2 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 30 | evet futbolcular o sahaya alışkın olmaya bilir ama alışmaları lazım burası türkiye 4 mevsimimiz var
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
18-01-2008, 11:53 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | kimse öyle sahalara alışmak zorunda değil, stadları geçtik ama düzgün bir federasyona sahip olabilsek en azından oynanan zeminler her yerde standart olurdu, ama anadolu takımlarının çoğunun amacı kurdukları kadroyla değil de alışkın oldukları berbat zeminle büyüklere karşı koymak, hiçbir hava koşulu 1-2 ayda o sahayı betona çeviremez, 19 mayıs stadı yıllardır berbat, kötü hava koşullarıyla da bu hale geliyor işte...
__________________ eternity... | ||
18-01-2008, 12:37 | #4 | ||
gençsafran Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 | stadlara alttan ısıtma sartı konunmalı ne o öyle buzda dans gibi ilhan mansızı alalım da bari prim yapardık
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
18-01-2008, 12:55 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | inşallah dediğin gib olur sen dersen olur zaten güveniyoruz sana | ||
18-01-2008, 13:50 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Mazeretin geçerli delgado merak etme.Sen yeter ki inönüdeki maçlarda böyle oynama.Böyle sahalarda sizden çok iyi futbol beklemiyoruz zaten.Bir hareketle maçı kazanmanızı,karambollerle veya şansında yardımıyla maçları kazanmanızı bekliyoruz.Ankaragücü maçında bu olmadı diğer maçlarda olur umarım.Çünkü daha çok, böyle rezil sahalarda top oynamaya mecbur! kalacaksınız...Maalesef durum böyle... | ||
19-01-2008, 02:41 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Delgado nezdinde dünyadaki tüm yıldız oyuncuların yaşadığı bir sıkıntıdır.Dolayısıyla böyle zeminlerde bu tarz kreatif oyunculardan çok fazla etkinlik göstermesini beklemek yanlış olur.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |