![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bosunamı affan dısarı dıye bagırdık biz ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Başkanın basiretsizliği konusunda hemfikirim.Ama Affan keçeci bir beşiktaşlı olarak İsmet Arzuman'ın hatalı maç yönettikten sonra takipçisi olmalı ve Nasıl ki gayse Ali Aydın'a düdüğünü astırdıysa İsmetede astırmalıydı düdüğünü.Zaten Beşiktaş'lı olarak ondan maç vermesini kimse istemedi.Sadece hakkımızı teslim etmeliydi.Bu sene resmen Beşiktaşımız adına hakem skandalları yaşanırken bu adam gidip azizenin fırçalarını yiyordu.Demem oki bu adam satıcıdır asla Beşiktaş'lı olamaz.Bu yüzden de AFFAN DIŞARI diyoruz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | maratonu izLiyorum şimdi.. boş adam eRman gereksizi parayLa tutuLmuşLar bağırdı diyor.. görüntüde bir grup gösteriLiyor..haLbuki tüm stad bağırdı.. yok ya bu adamı boğazLıcam ben..!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |