![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Kusura bakma da bence bos yazmissin,Bunlari yazmisken böyle davrananlarin kim oldugunu da yazsaydin da tezini kanitlasaydin bari.. Bazi arkadaslar Hoca yi tutar bazilari elestiri bu herkesin hakkidir.Insanlari resmen döneklikle suclamissin ama burda cogu kimse günlük zaferlerden ileriyi düsünmek icin ilham almadi benim gibi.. Burasi BESIKTAS tecrübeden falan bahsetmissin de hatirlatayim TECRÜBE kazanilacak takim BESIKTAS degil.Burasi kazanilan tecrübelerin kullanilacagi ve en az hata yapilacagi yerdir...Her türlü elestiriye ragmen benim izlenimim taraftarin yine de ERTUGRUL a saygi duydugudur.Eziklerin kötü sonuc aldigi bir macin sonrasina bak bakalim onlarin hocalari mesele FELDKAMP yenilgisiz lider oldugu halde bu kadar elestiriliyor.ERTUGRUL da sonucta SOM ALTINdan kaplanmamis tabiki elestirilecek.Sezon basindan beri söyle rahat rahat bir mac izleyemedik ya ayiptir bu kadar eziyet yapilmaz taraftara.. | |||
| |
| | #2 | |||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |