![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
EN BEĞENDİĞİM ADAMLARDAN BİRİSİ HIRSIYLA İSTİKRARIYLA TAKIMI ATEŞLEMESİYLE KASIMPAŞA MAÇINDA KONSANTRE OLAMAMIŞ BİR HALİ VARDI TORAMANI TANIYAMADIM ÖZELLİKLE ÖZGÜR GİBİ BİR ADAMI NASIL KAÇIRIR
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | elbette iyi ona lafımız yok zaten ama en güvendiğim adam onun için yadırgadım inşallah yanına sağlam biri gelirde adamda biraz rahat eder...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence de
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi öyle diyon ama yanında oynayan adamlara bak sen bi.Onların açıklarını kapatacağım diye kendi görevlerini unutuyor adam.Yanında mellberg gibi biri,coloccini gibi biri olsa toraman süper olur bence...Çok kritik hatalar yapıyor yapacaktır da.Sonuçta kritik bir bölgede oynuyor.Ve hep üstüne üstüne geliyorlar.O da sonuçta çok çok iyi bir stoper değil ama tartışmam türkiyenin en iyisidir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Konu CEYU tarafından (19-01-2008 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ismini bile duyamadım ya bi ara oynamıyo sandım valla vardı bişey bencede
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |