![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eskiden gitsin diodum ama şimdi kendini bulmaya başladı belki boboyu bile yedek bırakır böyle giderse gol kralı bile olur
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadasim bana söylermisin nobre 2 senede kac gol atti...o begenmedigin burak gecen sene bence takimin en iyilerindendi ibrahim akinada sans verilse kendine gelirdi bence ...ibrahim akinda burakta nobreden daha cok faydasi dokunmustur Besiktasimiza ve ikiside nobreden katkat daha iyi younculardi birde en azindan ezik forma giymemislerdi....ezik futbolcu istemiyorummmm okadar rüstüde yozgatlida nobrede bu takimda yerleri yok ama bakma bizim baskan eziklerin kovdugu nobreyi , sakat oldugu icin satilan yozgatliyi ve gözden cikardigi 3. kaleci olarak takimda tuttugu rüstüyü issiz kalirlar diye hemen aldi...bakalim bu sezon sonunda kimleri toplayacak eziklerden belkide semihi vedersonu kazimi falan alir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok forma şansı bulamayabilir. ama maraton uzun , iyi bir alternatif.kalsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ona Olan Güvenimi Yine Boşa Çıkarmadı...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben hala görüşümün arkasındayım..! O zaman Nobre o zamanki taktikle takımımıza faydalı olamıor gitsin demiştim.! Ama bu gün takımın taktiksel anlamda biraz değişikliğe gittiği için Nobre başarılı..! Şu an kalsın ama Nobe'ye göre taktikle oynanıcaksa KALSIN.' Dier türlü takıma faydalı olamaz.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |