![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | neden kimse oğuzun hesaplarını kontrol etmiyo bu maçtan önce azizden baya bi harçlık almış olması mümküün bence bizim beşiktaşdan gönderdiğimiz adamlar bize karşı it gibi oynuyo (ayhan, sinan....) ezikler nasıl yapıyosa kalede oğuz olunca farka koşuyo bence futbol federasyonu bu maçta şike olup olmadığını incelemeli
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
| | |
| | #3 | |||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bu hafta siwas-fener maçında memleketim siwasa bol başarılar ![]() ![]() azize zamanında siwasspora falan staddı koltuktu çok yardım etmişti..umarım bunlara karşılık onurlarını satmazlar. hayırlısı olsun
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | |||
| | |
| | #4 | |||
| Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Küme düşmesini istediğim 3 takımdan biri antep.10 yıl yenemedik Kamilocak'ta bu artık nasıl bir anlayışsa sadece bize kafa tutuyorlar.Bizi yenmeye çalışıyorlar.İnşallah haftaya 6 gol atarız bunlara.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya maçı izlemedim radyodan dinledim 3-0 kadar ya fenerin alec olmadan bi halt olmadığı açık alex e hiç mi baskı yapılmaz ya zaten sahalar berbat sakatlıktan yeni çıkmış ürkek bir alex var kimse yakasına yapışmadı.yapılacak belli aelex i tut alan savunması yap cezasahası dışından şut çektirme
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | antepin ezikleri yendiğinide yakın zaman da hatırlamıyorum onlarda eziklere yatmaktan hoşlanıyorlar sanırım
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
oktay derelioğlu 3 erhan albayrak 1 deli ibrahim 1
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |