![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence higuan biraz daha oynatılmalı çünkü holosko belli ama higuan gelmeden önceki gollerine bakın hepsi çok daha güzel çok daha beceri isteyen goller
__________________ [SIGPIC]http://img251.imageshack.us/img251/747/hakanbz9.jpg[/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence ikiside aynı tarz oyuncu. geniş alanda etkili adamlar. malesef holosko beşiktaşın yanlış transfer politikasının son ürünü. beşiktaşa lazım olan forvet kapalı savunmalarda iş yapabilecek bir adamdı. bobo, higuain,holosko 3 ü de aynı tip oyuncu. bize darent bent jermaine defoe veya harewood tarzı uzun boylu biri lazımdı.umarım bu demirören giderde şöyle aklı başında bir adam gelirde beşiktaşımız düze çıkar. günlük politikalarla bu takım bir yere gidemez.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
seni deftere yazdim holosko senin soylediklerinin hepsini tersine cevirdigi gun nasil kiviracaksin hep beraber gorecegiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ben 7 senedir canlı bjk maçlarını izliyorum. hugien çok daha iyi bir oyuncu holosko dan. arjantin den gelen bir oyuncu alışma dönemi falan filan. ama holosko zaten türkiye de idi. hazır oyuncuydu. ama holsoko kaliteli bir oyuncu olmadığıdan. en fazla bunu oynar. youla gibi olur diye korkuyorum. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |