![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya ben sadece şunu söylemek istiyorumn holosko'nun hugien kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. bir arkadaş yorum yapmış. holoskonun 2 özelliği var biri geniş alanda yakalarsa gol vuruşu iyi olduğun dan gol yapabiliyor. birde gezen oyuncu olduğundan ileriyi karıştırabilir. ama bunlar çok üsttün bir özellk değil. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ertuğrul Sağlam sürekli maddi olanaklar içerisinde takıma uyum sağlayacak oyuncu aldığını söyledi. Dnya yıldızı alalım dedilerde Ertuğrul hoca mı almadı ya. Bir kere de sabretmesini deneyin arkadaşlar.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
hugien i ertuğrul hoca kayserinden beri tanıyordu madem öle diattayı alacağına paftan veyada geç ümit millerden bir oyuncu alsaydın. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ertuğrul' un bunlara tek başına karar verdiğini mi düşünüyorsun ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
söylediklerine hemen hemen katılıyorum. sadece suraşına hariç; sence Ertuğrul hoca istese ''ben diaattayı istemiyorum onun yerine genç Türk veya paf oyuncu oynatalım dese'' kabul ettirebiliremiydi. aynı zamanda hatasını kendide kabul ediyor. biz oynaytacak oyuncu alacağız yoksa hiç almayacağız diyor şimdi. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kardeş Bu saatten sonra higuen mi holoskomu dememiz yanlış ertuğrul hoca bundan sonra higueni düşünmediği belli Hem daha holosko yeni geldi son maçta taraftarın önünde ayakları titredi oynamadı alışmaya çalısıyo yavaş yavaş hem o kadar para verdik umutsuzluğa kapılacağımıza umut edip umutlandıralım deilmi futbolcumuzu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence holosko iyi futbolcu ve dahada iyi olacak ama higuende cok iyi futbolcu..insallah satmazlar stoper alirlarsa kiraya versinler bence cok cok iyi oyuncu higuen ama sans bulamadi besiktasta kiralansin yarim sezon oynasin türkiyede kral olur göründe bakin... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |