![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
BLACK EAGLE ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ARKADASİM GOLÜN GENİŞİ DARI OLMAZ GOL GOLDÜR KARDESİM.BENDE TECİHİMİ HOLOSKODAN YANA KULLANIYORUM...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ertuğrul' un bunlara tek başına karar verdiğini mi düşünüyorsun ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
golün genişi darı olmazda sen dar açıdan bakmışsın yoruma... Beşiktaş senede oynadığı yaklaşık 45 maçın kaçında dar alanda pozisyon yakalıyor kaçında geniş alanda... peki vestel oynadığı yaklaşık 40 maçın kaçında geniş alanda posziyon buluyor kaçında dar alanda. Beşiktaş yaklaşık 45 maçın 35 inde rakip takım kendi sahasında oyunu kabullenbiyor yani dar alanda becerikli oyuncu lazım. ya da hava hakimiyeti çok üst düzey olması gerekli biraz felsefe yaptık ama idare et... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
söylediklerine hemen hemen katılıyorum. sadece suraşına hariç; sence Ertuğrul hoca istese ''ben diaattayı istemiyorum onun yerine genç Türk veya paf oyuncu oynatalım dese'' kabul ettirebiliremiydi. aynı zamanda hatasını kendide kabul ediyor. biz oynaytacak oyuncu alacağız yoksa hiç almayacağız diyor şimdi. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Alperen dediklerine harfi harfine katılıyorum. dün ben burda holosko higuain ve bobonun aynı tipte futbolcular olduğunu söylediğimde arkadaşın biri bana baya kızmıştı. ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu Aquila tarafından (24-01-2008 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kardeş Bu saatten sonra higuen mi holoskomu dememiz yanlış ertuğrul hoca bundan sonra higueni düşünmediği belli Hem daha holosko yeni geldi son maçta taraftarın önünde ayakları titredi oynamadı alışmaya çalısıyo yavaş yavaş hem o kadar para verdik umutsuzluğa kapılacağımıza umut edip umutlandıralım deilmi futbolcumuzu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence holosko iyi futbolcu ve dahada iyi olacak ama higuende cok iyi futbolcu..insallah satmazlar stoper alirlarsa kiraya versinler bence cok cok iyi oyuncu higuen ama sans bulamadi besiktasta kiralansin yarim sezon oynasin türkiyede kral olur göründe bakin... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |