![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana hayal kırıklığı yaratan Federico Higuain, şimdi de yabancı transferinin önünü tıkıyor. 24.1.2008 Çözüm değil sorun Higuain Kara Kartal’a sezon başında transfer olduğunda umutlu bir bekleyiş vardı... Takımın gol sorununa çözüm olması için alınan Tangocu, kurtarıcı olmak bir kenara, çözüm değil sorun oldu! Bonservisine 1.2 milyon Euro verilen, senelik de 1 milyon Euro ödenen Arjantinli futbolcu şimdi takımdan ayrılmak istemiyor. Yedinci yabancı durumunda bulunan Tangocu nedeniyle Kara Kartal, stoper transferinde bir adım ileri atamıyor, savunmaya takviye yapılamıyor. Stendardo bekliyor İstanbul'da bulunan Arjantinli futbolcunun babası ile dün masaya oturuldu. Hiçbir kulübün resmen talip olmadığı Higuain, ancak 2 yıllık alacağı karşılığında Beşiktaş’tan ayrılacağının altını çizdi. Bu durum üzerine köşeye sıkışan Beşiktaşlı yöneticiler, stoper konusunda da somut bir adım atamıyor. Kartal’ın talip olduğu isimler birer birer farklı takımlarla anlaşırken, Stendardo için temaslar da tüm hızıyla devam ediyor. Orhan YILDIRIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
Higuain çözüm değil, sorun! Higuain Beşiktaş'a sezon başında transfer olduğunda umutlu bir bekleyiş vardı... Takımın gol sorununa çözüm olması için alınan Tangocu, kurtarıcı olmak bir kenara, çözüm değil sorun oldu! Bonservisine 1.2 milyon Euro verilen, senelik de 1 milyon Euro ödenen Arjantinli futbolcu şimdi takımdan ayrılmak istemiyor. Yedinci yabancı durumunda bulunan Tangocu nedeniyle Kara Kartal, stoper transferinde bir adım ileri atamıyor, savunmaya takviye yapılamıyor. Stendardo bekliyor İstanbul'da bulunan Arjantinli futbolcunun babası ile dün masaya oturuldu. Hiçbir kulübün resmen talip olmadığı Higuain, ancak 2 yıllık alacağı karşılığında Beşiktaş’tan ayrılacağının altını çizdi. Bu durum üzerine köşeye sıkışan Beşiktaşlı yöneticiler, stoper konusunda da somut bir adım atamıyor. Kartal’ın talip olduğu isimler birer birer farklı takımlarla anlaşırken, Stendardo için temaslar da tüm hızıyla devam ediyor. 24.01.2008 ![]() Kaynak : Fanatik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu herifler futbolcularla nasıl anlaşma yapıyolar anlamıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana hayal kırıklığı yaratan Federico Higuain, şimdi de yabancı transferinin önünü tıkıyor. 24.1.2008 Çözüm değil sorun Higuain Kara Kartal’a sezon başında transfer olduğunda umutlu bir bekleyiş vardı... Takımın gol sorununa çözüm olması için alınan Tangocu, kurtarıcı olmak bir kenara, çözüm değil sorun oldu! Bonservisine 1.2 milyon Euro verilen, senelik de 1 milyon Euro ödenen Arjantinli futbolcu şimdi takımdan ayrılmak istemiyor. Yedinci yabancı durumunda bulunan Tangocu nedeniyle Kara Kartal, stoper transferinde bir adım ileri atamıyor, savunmaya takviye yapılamıyor. Stendardo bekliyor İstanbul'da bulunan Arjantinli futbolcunun babası ile dün masaya oturuldu. Hiçbir kulübün resmen talip olmadığı Higuain, ancak 2 yıllık alacağı karşılığında Beşiktaş’tan ayrılacağının altını çizdi. Bu durum üzerine köşeye sıkışan Beşiktaşlı yöneticiler, stoper konusunda da somut bir adım atamıyor. Kartal’ın talip olduğu isimler birer birer farklı takımlarla anlaşırken, Stendardo için temaslar da tüm hızıyla devam ediyor.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yemin ederim bize yazık günah yaaa nası bir yönetim yapısı var BEŞİKTASIMIZDA anlamak cok zor gidiyoruz böle adamları alıyoruz oynatmıyoruz denemiyoruz yüksek paralara imzalar atıyoruz sonra yollamaya calısıyoruz adam tabiki gitmez niye gitsin parasını almadan veya simdi oldu ya anlasılamadı higuainden busaatten sonra nasıl yararlanılacak adam cıkıp oynarmı bu kadar sorunlu transferler yapılamaz yaa .. Bjk ' ta bir tane sırtı donuk pivot forvet olmazmı yaa hep aynı tarz transferler yapıoruz Carew gibi bir forvet bu takıma şartttttttt keşke arada a.gücündeki bebbe alınsaydıı gidiyor Bjk 3.3 milyona 1.70lik adam getiriyo maradonaymıs , maradonaysa ya oynatın görelim yada böle yüksek paralara imza atıp sonra adamı .al yerine koymayın kim gider ya adam tabi haklı parasını istemekte ... biz bu takımı sevinmek için sevmedik ama cidden bizede yazık günah yaa | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |