![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
çArşı’yı bir suç örgütü imiş gibi gösterme yazıyor orda peki soruyorum arkadaşlar burdaki herkeslere __çarşı posterlerine eli kanlı bıçaklı gözleri kan rengi kılıç vb gibi resimleri burda halka sunan ''allah affeder çarşı affetmez '' sözlerini yazarak büyüklüğün sınırını aşan kim ????bizleriz dimi bu bıçaklı kanlı çarşı grubuyla övünen burdaki bütün takımdaşlarımı sağ duyulu ve objektif olan bi açıya davet ediyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu tür posterlerde her zaman abartı vardır zaten...önemli olan şiddetin akıllardan silenmesi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herkes onu düşünecek kadar zeki olmayabişlir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya bu bişey ifade etmiyor yunanistanda ve bir çok ülkede kurukafa figürleri falan var. kaldıki biz neyaparsak yapalım bizi karalarlar. fener stadında silah patladı hiçbişey olmadı çarşıda olsa facia.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Havlicak başka bişi bulamıyolar olmicak konularla kötülemeye çalışıyolar unutmasınlar havlayan köpek ısırmazz.. ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizden daha iyi olmadıkları için bizim adımızı karalamaya çalışıyorlar uAmış ***miş hepsi hikaye daha doğru düzgün tezavratlrı yok bişileri yok ,çarşıya laf atıyolar çünkü onlardan iyiyiz daha başarılıyız yapabilecekleri tek şey bu | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |