|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
25-01-2008, 13:42 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 |
Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, ''Beşiktaş'a bir küskünlüğüm var, bunu saklayacak değilim. Artık futboldan zevk de almıyorum'' dedi. Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği lokal binasının açılışı için Çanakkale'ye gelen Seba, dernek başkanı Dr. Azem Ülkü ve yöneticilerle bir araya geldi. Seba, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, eskiden futbolun bir güzelliğinin bulunduğunu söyledi. Beşiktaş'a bir küskünlüğünün bulunduğunu, bunu da saklamayacağını belirten Seba, ''Artık futboldan zevk de almıyorum. Günümüzde futbolun bir esprisi kalmadı. Herkes birbirine laf atıyor. Eskinin bir güzelliği vardı. İnsan o dönemleri arıyor'' diye konuştu. Eskiden Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında Şeref Stadı'nda kimsenin kimseye küfür etmediğini, herkesin yan yana oturup, maçları izlediğini, bu sıra küçük de olsa sataşmaların yaşandığını anlatan Seba, şöyle devam etti: ''Taraftarlar arada hakeme de gönderme yaparlardı. Artık gazete dahi okumuyorum. Günümüzde futbolun sistemi değişti. Bizim zamanımızda Beşiktaş 'W' sistemiyle oynardı. Fenerbahçe diyagonal Brezilya sistemini tercih ederdi. Şimdi artık sistemler de karıştı. O dönemlerde futbolun şimdiki kadar hareketli olmadığı savunulurdu. (Durarak oynanılıyor) denirdi. Hiç futbol durarak oynanılır mı?''
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|
25-01-2008, 16:30 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 25 | değerlerimiz var dediğin şeyler bir bir kayboluyor sahip çık başkanım. LİG RADYODA AYNEN ŞÖYLE BİR İFADE GEÇTİ BENİMDE ÇOK HOŞUMA GİTTİ. BEŞİKTAŞ BELLİ BİR ÇITA KOYMUŞTUR VE BU ÇITANIN ÜSTÜNDE KALMALIDIR.BU ÇITANE ÇARŞI NE KLUP BAŞARISIDIR O ÇITA SÜLEYMAN SEBADIR.DENDİ
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
25-01-2008, 16:54 | #7 | ||
şizofrenik wak'a Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 | bu adama bile küfür ettiler zamanında iyimi
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |