![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Her maçtan sonra Nobre'yi övmekten bıktım artık.Nitekim dün gece yine kartalımın pençesiydi,''Karayılan''.Sanırım bundan sonra Nobre'li günler moda olacak. Dün yine enteresan bir maç seyrettik.Yedinci kez mağlubiyetten galibiyete uçtuk.Daha kaç kez yaşanır bilinmez ama dün Hocamızın maçtan sonraki açıklamalarını dinleyince şampiyonluk ümitlerimi mucizelere bıraktım.Hani diyor ya başkan ''bayrakları hazırlayın'' ben de diyorum ki asıl sen bir stoper hazırla bizim bayraklarımızı hazırlamamız kolay.Hocamız ne diyor du maçtan sonra; , ''Transferde büyük rakamlar vermek istemiyoruz. Sıradan bir oyuncu da almak istemiyoruz. Eğer uygun şartlarda bir oyuncu alamazsak transfer yapmayacağız.'' Hocam siz Beşiktaş'ın maddi konularıyla ilgilenmeyin lütfen.Hedeflenen şampiyonluksa bundan sonra ne gerekiyorsa yapılmalı.Maddi konular tabi ki de önemli ancak siz bunları düşünerek hareket ederseniz kusura bakmayın ama şampiyonluk yolunda bir arpa boyu ilerleyemezsiniz.Neden gerekli bu transfer 1- İbrahim Toraman ve Baki cezalı (Bakinin cezalı olup olmamasıda iyi mi kötü mü tartışılır) 2- Gökhan Zan ve Serdar Kaş sakatlıktan yeni çıktı. Önümüzdeki hafta Kayserispor'la çok önemli bir maç var adeta ölüm kalım maçı gibi.Dediğiniz gibi artık telafisi olmayan haftalar başladı.Böyle bir maçta defansımızın halini düşünün. Yönetime de bir sorum var.Holosko'ya 5 milyon EU verdik.Helali hoş olsun.Eğer ki bunun bize getirisi şampiyonluk olsun diyorsak,öyleyse transferde eksik kalmamalıyız.Yok şampiyonluk istemem diyorsanız neden Holosko'ya bu kadar fazla para verdiniz? Ya da neden iki ayağımızı bir papuca sokarak aldınız?
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu northwest_eagle tarafından (27-01-2008 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |