![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | V.Manisa da oynamak BEŞİKTAŞ ta oynamaya benzemez o zaten ancak Manisa gibi takımların oyuncusu .
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla ben basindan bei Burak in iyi futbolcu oldugunu hep savundum.Bence Ibrahim Akin a verdigimiz sansin yarisi kadarini ona vermemiz gerekiyoru.Adam sahada top kaybedince hemen miriltilar yükseliyodu cocugu biraz da taraftar harcadi gibi.Kimse kusura bakmasin.Ilk geldigi zaman Milli Takim kampna bile katilip orda oynadigi hazirlik maclarinda "BEN FUTBOLCUYUM" diye bagiran bu cocugun gerlemesinde biraz da kulüp olarak bizim de sucumuz var. Ben Burak in birgün bize geri gellcegine inaniyorum. Cünkü Manisada bu kadar büyük bir baski altinda olmayacak ve kenidini daha rahat gelistirebilecek.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | burak iyi futbolcu olabilir ama şunuda unutmayın çok şans verildi ve olmadı beşiktaşın bukadar bir futbolcu da da ısrar etmesi yada bukadar şans verip te bir şey alamıyorsa onuda sahada tutma gibi bir lüksü yok
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |