![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | inşallah zamanla daha iyi olacak. sinan enginin dedigi gibi 2 transfer yapılmalı bu takıma. diger eksikler için lig sonu beklenmeli. yıllardır butun transfer donemlerinde takımı değiştiriyoruz. bu hem takımda istikrar bırakmıyor hemde takımımızın bosu bosuna paraları gidiyor. bu yuzden butun taraftarlar sabırlı olmalı. bunu bu sekilde yazıyorum cunku forumda goruyorumki herkez cogu futbolcuların yollanıp yenilerinin getirilmesini istiyor. bu yıllardan beri yaptıgımız bir yanlıs. ben şahsen bu takıma kaliteli bir defans oyuncusu ve forvetede hava toplarına hakim fizigi guclu ve forvette yanında oynayan oyuncunun işini kolaylaştıracak bir oyuncu alınmasını istiyorum. başka eksiklerimizde var. ama bizim oncelikli eksigimiz defansta bireysel hatalar ve ilerde top yapamamak. mesela hangi oyuncu alınmalı derseniz defansa campbell ve forvete m.yıldız alınmalı. campbell tecrubesiyle defansı toparlar. gelip 1 yıl bile oynasa razıyım ben. mehmet yıldız ise biraz agır ama defansı yıpratan bir oyuncu ve sutları iyi. sivassporda yedek sıradan bir oyuncuydu. b.uygun nezaman onu oynatmaya başladı işte ozaman sivasspor seri galibiyetler almaya başladı. daha oncesinde sivas sadece kontraatak takımıydı balili + gokhan bozkaya ikiside kısa ve hızlı oyuncu. mehmet i oynatmaya başlayınca ilerde daha fazla top tutar oldu sivas. işte bizede bu lazım. mehmet olmaz ama bi başkası olur farketmez aslında tarz onemli.
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |