![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 maçta bizim inş. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet bu 2 maç önemli ama kayseri ve sivas deplasmanından galibiyetle ayrılırsak çok çok iyi % 90 şampiyonuz.
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 maçı da 1-0 kazansak gene yeter.6 puan alalım kaç kaç biterse bitsin bu 2 karşılaşma | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu sene sampiyon olacagiz cok rahatim ikmayin kendinizi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | insallah temennimiz bu yonde kazanicaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizde bu defans varken zor
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Evet bu iki maçıda kazanmak zorundayız.Onlar nasıl bizi hakemlerlede olsa! kendi evlerinde yendilerse bizimde onları ne yapıp edip yenmemeiz lazım.Aslında ben şampiyonluğun anadoludan geçtiğine inanalardanım ama bu sene böyle değil bu.Şampiyonluk derbilerden yani inönüden geçer.Çünkü anadolu takımlarının hepsi fos!!10 topçusu eksik olan gsı zorlayamayan takımlar benim için fostur!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |