![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kankalarım bide benim halimi düşünün sevgilim ezikbahçeli ve fanatik süreklü kavga edioz bende bu yüzden sevmiom ezikbahçeyi:@:@ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Fener öfkemsin cimcom kinimsin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ezik olduğu için belki yada maçlarını hakkıyla değil de nasıl oluyorsa hakemler sayesinde almalarına derin devlet olayı (siyaset ile ilgili değil futbolla ilgili derin devlet ![]() ve tabii ki ezik taraftarlarının bizim bestelerini angut.comda beste UYARLAMA dedikleri hırsızlık yaparak bestelerimizi söylemeleri
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | fb altında barınan bütün herkes benim için eziktir gerisi yalan hepsi birer kin suratlılar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benm en nefret ettiğim takım bursa ama sonra febedende gesedende nefret ediorm. Kendilerini dünyanın en ii taraftarı klasmanında sandıkları için.Ayrıca Aziz yıldırımdan da nefret ettiğim için febeden de nefret ediorm | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Çünkü yalancılar aslında yapamadıklarını yapmış gibi gostermeleri korkaklar ama aynı anda bu durumu tam tersini başkalarına yalan soyleyerek cesur gibi östermeleri dünya tarihinde en buyuk yalancı amigo ve taraftara sahip oldukları için ....
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |