![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hikaye cok ama cok güzel. Ancak benim gücüme giden üzerinden bu kadar zaman gecti ve biz hala 100.yil sampiyonluguyla oyalaniyoruz.Ne kadar yazik degil mi? Yazik ben de ayni Jenarasyondayim ve toplara vururken Feyyz gibi gol atmayi,Metin gibi kosmayi ve Ali gibi calim atmayi düslerdik. Ve inanin bizim dönemimiz cocuklarindan en mutlu olan gurup biz Besiktas lilarin gurubuydu. Ne yazik simdiki cocuklar böyle futbolculari ve Besikatas in büyüklügünü göstermeyecek futbolcularla büyüyolar.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
aynen katılıyorum.Beşiktaş bize çocukluğumuzun en güzel hediyesiydi.okulun en popüler taraftarı bizlerdik.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |