![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | bence almadan önce izlesek daha ii olurdu
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaslar diaatta dediler sevindik ooo mooo cektik adam bir geldi pert bitmis bu yuzden bizim adamlar nerde curuk carik adam var onu toplayip geliyorlar anliyacaginiz bjk futbolcu anlayisi bitmisitir hepinize gecmis olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | saman pazarında kelepir ucuz ve kaliteli mal geziyorlarda bu yönetimin hiç bir icraatı beni mutlu etmiyor adamlar şampiyonlar liginde kazandığı parayı alamıyor hiç birşeyden anlamıyorlar yönetim istifa etse en güzel transfer olur bence 2010 a kadar kalacaz diyolar ya 2 sene daha sampiyonluk ve basarı yok ...surekli kriz var gazeteleri bir okusanız düzgün bir beşiktaş haberi okuyAMIYORUZ hepsimi yalan borsada bile tahtası kapandı rezalet....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | transfer nie bizde böle devlet meselesi oluyo ki..yapmadan oraa buraa acıklama yapıolar sonuc ne..sıfır! icim sisti artık!!
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |