![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa tüpçüüüüüüü sinanıda al ertuğrulunu da al çek git ya biraz serefin grurun varsa çek git
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Çok yazık yaaa biz şampiyonlugAa koşucaz diyoruz siz neler diyosunuz tAkım böyle yükselişE çıkarken sizZz yönetim istifa derseniz Yani hiçççççççç tutmayın beşiktaşı bıraKın biz tutalım takımımızı tutanlarıda engelliyosunuZz... bir iki maç yenildimi hemen İstifa denilmez sonuna kadar ölene kKadar..Takım böyle yükselişe çıkmayı planlarken böyle konuları hİç açmayınnNn..açanlarıda engeellliyin yaAni takıma zaraR dan başka bişi degillllllllllllllllllllll .........Nerde kaldı beşiktaşlılıııııkkkkkkkk. Beşiktaşlılık demek Ölene kadar tam destek hep destek demek ....Lütfen takıma zarar vermeyeliMm.( ÇARŞI) | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Iyi Takima zarar vermiyelim, susalim susalim susalim. Bir gün gelsin Sayin Demirören bana artik 40 degil 80 Milyon Borcunuz var desin biz de eyvallah Baskanim deriz ![]() Besiktas da sorumluluk almadan Baskanlik yapacak Deniz de kum! Besiktas kimsenin tapulu Mali degil, burda bizi engellemeyin, yok Besiktas`i birakin gibi Mevzulara girmeyelim! Besiktas Halkin Takimi ve burda herkes görüsünü saygili bir sekilde dile getirmekte serbest! Insan kendini nerdeyse Nazi Almanyasinda veya Molla Iran da yasadigni sanacak yakinda. Hadi sustum simdi, ama yapici elestiriye acik olalim ve burda yazilanlari kisisel Hakaret veya saldiri gibi algilamayin.... ![]() saygilar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bıktmm aynen istifaa istifaa ama etmiolarr abii olan bize oluooo dilimzde tüy bitiooo yönetm istifa die die...sçma sçma işler yapn bi yönetmlee naapcaz blmiorrmm
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hay açacağınız konunun ne var ne oldu şimdi bir sorun mu varmış takımın milleti heyecanlandırıyonuz ya
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (01-02-2008 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyler bu takım Şampiyonluğa gidiyor haberi olan varmı acaba ?
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | takım şampiyonluğa gidiyor diye gözlerimizi kapatıp uyutulmaya devam edelim o zaman! bu yönetim bizi enayi mi sanıyor yaa.!! Drpic'i almadılar Dinamo Zagrep hazır Antalya'da kamptayken "bize stoper lazım elinizde başka ne var?" diyip aldılar adamın birini.. Madem transfer yapamayacaktınız, anlaştığınız birisi yoktu da neden Diatta'yı gönderdiniz yaa?! | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| | |
| | #9 | |||
| ebruli ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #10 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben bizim yöneticilerimizin bu kadar basit olduğunu sanmıyorum. Bunlar çok ağır eleştiriler. Ben zamanında çok eleştiri yaptım ama şu an çok kritik haftalardayız. KAldı ki ben hiç oyuncu almasak daha iyi diyordum. Bence eleştiriye haızr durumdayız artık ne olsa pat diye eleştiriyoruz. Bence biraz sabır gösterelim artık. Gördüğünüz gibi kimse istifa falan etmiyor. Bence ne olursa olsun destek vermeliyiz.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |