![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bıktmm aynen istifaa istifaa ama etmiolarr abii olan bize oluooo dilimzde tüy bitiooo yönetm istifa die die...sçma sçma işler yapn bi yönetmlee naapcaz blmiorrmm
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hay açacağınız konunun ne var ne oldu şimdi bir sorun mu varmış takımın milleti heyecanlandırıyonuz ya
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (01-02-2008 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyler bu takım Şampiyonluğa gidiyor haberi olan varmı acaba ?
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | takım şampiyonluğa gidiyor diye gözlerimizi kapatıp uyutulmaya devam edelim o zaman! bu yönetim bizi enayi mi sanıyor yaa.!! Drpic'i almadılar Dinamo Zagrep hazır Antalya'da kamptayken "bize stoper lazım elinizde başka ne var?" diyip aldılar adamın birini.. Madem transfer yapamayacaktınız, anlaştığınız birisi yoktu da neden Diatta'yı gönderdiniz yaa?! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben bizim yöneticilerimizin bu kadar basit olduğunu sanmıyorum. Bunlar çok ağır eleştiriler. Ben zamanında çok eleştiri yaptım ama şu an çok kritik haftalardayız. KAldı ki ben hiç oyuncu almasak daha iyi diyordum. Bence eleştiriye haızr durumdayız artık ne olsa pat diye eleştiriyoruz. Bence biraz sabır gösterelim artık. Gördüğünüz gibi kimse istifa falan etmiyor. Bence ne olursa olsun destek vermeliyiz.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaşın ya tutarsa transferlerinden birisi daha. bildiğim kadarıyla hırvatistan 21 yaş altı takımına seçilmiş ama tam emin olmamakla birlikte forma şansı bulamamış bir futbolcu. dün drpic olmadı dediler, sabah aynı takımdan igor biscan dediler en son schildenfeldde karar kılınmış. yani beşiktaş yöneticileri sanki bir mağazaya girmiş de mağazanın adıda dinamo zagrep, "yok onun dekoltesi fazla, yok onun modeli eski" deyip en son "aaa bak bu yeni çıkmış galiba" deyip aldığı bir futbolcu gibi geldi bana. acaba yanında eşantiyon verdiler mi? Alıntı: (exavier mcdaniel, 01.02.2008 14:47)
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu northwest_eagle tarafından (01-02-2008 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ne kadar karamsar bir taraftar kitlesiyiz biz. Oyuncuların oynadıkları takıma , takım arkadaşlarına göre performanslarının degiştigini unutup oturdugumuz yerden ahkam kesiyoruz. Kendine güvenen ögünsün çalışsın gitsin yönetime girsin bir de onların yaptıklarını görelim ..
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | böyle olmaz ya yazik olsun ertugrul saglamdan artik vallahi bikdim ben vallah gelmis gordon mu nedir getiriyolar lan ben gordon adina bi bak be les gibi giderim türkiyeden defans alirim daha iyi bu ne gordon osaman da yenilirseniz bize tercübeli lazim diyonus nedir bu ja benim düsüncem ankara macinda kimse maca gitmesin bence
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |