![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Birde bunu çıkarıyomusunuz... ''Yönetim İstifa'' ymış. Hersene bıktım bunlardan yaa. Durun bakalım görün adamı bir ondan sonra eleştiri yapın. Bu gelen adam isterse yıldız olsun biz böyle yaptıkça baskı altında oldukça OY-NA-YA-MAZZZZZ... Şampiyonlukta şansı olan bir takımın taraftarının böyle bir zamanda istifa çağrısını anlamış değilim. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | anladım siz baya önyargılısınız arkadaşlar adamı görmeden neler yapabileceğini bilmeden yine gönderelim diyorsunuz size nestayı getirecek değiller heralde saten oda gelmez daha adam yılın futbolcusu seçiliyor hala. bir ikinciside ronaldo geldiği zaman çakma ronaldoyu getirirler anca dediniz sonra boboya bir sürü laf edildi ama ikisinide oynadıkları futbolla eleştirebilecek birileri varmı bilemiyorum hatta ronaldo gibi birini bulmalıyız diyen bile bir sürü insan varrrr
__________________ [SIGPIC]http://img251.imageshack.us/img251/747/hakanbz9.jpg[/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kimse anlamıyor muuu??? Transferi eleştirenler gelen oyuncudan çok transfer ediliş şeklini eleştiriyor... Kimlerin adı geçti, kim getirildi?? Bi de Sİnan Bey utanmadan müthiş tranfer diyor yaa! Kaç defa izledin, hangi arada izledin? Milleti kandırmasınlar.. Adam gibi çıkıp "İstediğimiz adamı alamadık, bunu bulduk" desinler.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadaslar neden sabredemiyorsunuz takim Sampiyonluga gidiyor zaten basin bizi karistirmaya basliyor birde biz icimizde bizi karistirmaya baslayalim sonra sampiyonluk gittimi offf lar poooflar birakin alsinlar bence zaten stoppere ihtiyaci yoktu besiktasin kas,toraman,zan bence yeterli varsin olsunda buda yedek kalsin bence sagbeke acilen adam lazimdi eger Besiktasta Ali Tandogan gibi kazmalar oynuyorsa gordonda hayli hayli oynar bence cünkü ali tandogandan kötü futbolcu 3. liglerde görmedim...eger Besiktasi seviyorsaniz baskanin yalnislarini öne sürüpte takimi karistirmayin hele bir sezon bitsin sonra bende bagracagim istifa diye ama simdi biz 1000000 kisi istifa diye bagirsak cagirsak yinede istifa etmez niye bosuna takima zarar verelimki... bu arada Ertugrul hocamiza kizan arkadaslar sanki nestayi aldilarda hocamizmi yok illa ben gordonu istiyorum dedi bence hocamizin sucu yoktur hersey sinan denilen o lavukla baskanin sucudur.... HOCAMIZA SAHIP CIKALIM LÜTFEN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya ne alaksi var ertugrul hoca istiyormus....tabi canim yönetim terry , ferdinand , stam ve gordon un isimlerini önüne koydu ertugrul hocanin oda gitti gordonu secti ... sacmalamayin lütfen ertugrul hocanin haberi bile yoktur bu transferden....sen ve senin gibilerin maksadi ne takimi karistirip sampiyonluktan etmekmi eger gercek Besiktasliysan takimin arkasinda dur helede böye iyi giderken ve futbol olarakta artik bence cok iyi oynarken lütfen SUS ún | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bu başlık can sıkıcı bi hal almaya başladı arkadaşlar herşeyin bir konuşulma zamanı var biz BJK taraftarı olarak her zamanki gibi ne zaman hangi tepkiyi nasıl vereceğimizi kestiremeden medyanın gazıyla yorumlar yapıyoruz. Şampiyonluk yolunda bu eleştiriler zarardan başka bir şey vermez. Biraz zamanında isyan etmenin ayarını kaçırmasak. Bugün Del Bosque davası da yaşanmazdı 4 tane t.d. değiştirmek zorunda da kalmazdık, bu kadar transfer parası da harcamazdık uzar da uzar... Taraftarımız sabredmeyi öğrenmedikçe bu olaylar hep yaşanacak bi yönetim gidecek yenisi gelecek ona da istifa çağrıları yapılacak... olayları abartmadan bekleyip görerek ona göre hareket etmek dururken nedir bu ortalığı karıştırmaktan başka bir işe yaramayan yorumları yapmanın sebebi... Şu an yönetim istifa demenizle yönetim istifa falan etmez sene sonunu bekleyin gerçekten toplu bi tepki koyun o zaman sonuç alırsınız böyle aklına estikçe yönetim istifa demekle olmaz bu iş... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |