![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hala defansa yeni bir adam arıyoruz neden acabaaaaaA?? ? ? ? ? ? ? ?herkes bi düşünsün şu gordonu dünya yıldızı ilan eden arkadaşlar
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önce oyuncuyu izlemek istiyorum,drpic olsun zapotocny olsun majstrovic olsun isimsiz ve kimsenin çok da tanımadığı isimlerdi,ama medyada 2-3 gün adı geçtiği için kimse yadırgamazdı gelişini,bu oyuncunun şanssızlığı ise hiçbir gazeteye ismi düşmeden alınmış olması, herkese çok süpriz oldu ama yine de bu oyuncuyu bir kere bile izlemeden yönetime sövüp saymayı uygun bulmuyorum bunu yapanların da neye dayanarak yaptıklarını anlamıyorum.Sonuç olarak isimsiz bir stoper alacağımız belliydi,kimse yıldız beklemiyordu,nedir bu isyanın sebebi anlamış değilim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
aynen sadece imza atiyorum ve takim sampiyonluga giderken herzaman bu yolda kenetlenen besiktas taraftariyla yonetimin istifasini konustugumada inanamiyorum | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kolay para kazanmanin yolu Besiktas ile Anlasma imzalamak, herhalde bunu yakinda Dünya da duymayan olmiyacak. Aman Tazminat Davasi acilmasin diye üstüne bir Milyon daha fazla verip de daha büyük yanlis yapildigna inaniyorum. Bu Schildenfeld`in sansizligi ismi önceden Medya da gecmemesi oldu. Hayirlisi diyelim, Gordon`a ilk Macina ciktiginda tepki verin demek dik, bazi Arkadaslar inadina yanlis anlamakta israrli olmasin. Baskan Demirören`nin ilk icraati, Lucescu`yu gönderip Del Bosque`yi getirmesini anlamamistim. Simdi bu imza`yi da attin madem, al Drpic`i sezon sonunda iyi bir fiyata sat! Higuain`i göndermesini biliyorlar ama, Takim sanki Deneme Tahtasi! Her yarim senede Oyuncu degistiriyoruz, Operasyon üstüne Operasyon. Sen gel de uyum sagliyan bir Ekip bekle bu sartlarda.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Birde bunu çıkarıyomusunuz... ''Yönetim İstifa'' ymış. Hersene bıktım bunlardan yaa. Durun bakalım görün adamı bir ondan sonra eleştiri yapın. Bu gelen adam isterse yıldız olsun biz böyle yaptıkça baskı altında oldukça OY-NA-YA-MAZZZZZ... Şampiyonlukta şansı olan bir takımın taraftarının böyle bir zamanda istifa çağrısını anlamış değilim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | anladım siz baya önyargılısınız arkadaşlar adamı görmeden neler yapabileceğini bilmeden yine gönderelim diyorsunuz size nestayı getirecek değiller heralde saten oda gelmez daha adam yılın futbolcusu seçiliyor hala. bir ikinciside ronaldo geldiği zaman çakma ronaldoyu getirirler anca dediniz sonra boboya bir sürü laf edildi ama ikisinide oynadıkları futbolla eleştirebilecek birileri varmı bilemiyorum hatta ronaldo gibi birini bulmalıyız diyen bile bir sürü insan varrrr
__________________ [SIGPIC]http://img251.imageshack.us/img251/747/hakanbz9.jpg[/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kimse anlamıyor muuu??? Transferi eleştirenler gelen oyuncudan çok transfer ediliş şeklini eleştiriyor... Kimlerin adı geçti, kim getirildi?? Bi de Sİnan Bey utanmadan müthiş tranfer diyor yaa! Kaç defa izledin, hangi arada izledin? Milleti kandırmasınlar.. Adam gibi çıkıp "İstediğimiz adamı alamadık, bunu bulduk" desinler.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |