![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Armut mu elma mı anlamadan bu tepkileri niye veriyorsunuz sorun zaten burda adamı bir kere izlememişsiniz abidik gubidik bi video görüntüsünden yorum yapıyorsunuz. İyi ki siz transfer komitesinde falan değilsiniz Sinan Engin i sevmesemde yapılan yorumları tek videoyla yapılan infazları görünce Sinan Engin in bu işi en azından bizlerden daha iyi yapacağını anlamış bulunmaktayım. Bu mantıkla futbolcu alınsaydı dünyadaki hiç bir oyuncuyu beğenmememiz lazımdı sanırsam. Çünkü hatasız kul olmadığı gibi hatasız futbolcu da olduğunu sanmıyorum. Hem de çok büyük oyuncular böyle komik hatalar yapabiliyor. Ferdinand ın mesela geçen sene kalecisine pas veriyim derken kendi kalesine attığı bi gol vardı bütün ingiliz medyası dalga geçmişti ama hiç biri de çıkıp bizim gibi bu bakiden de beter tarzında adamın kalitesiyle alakalı yorum yapmadı ki şöyle düşünün ferdinand gelmiş 30 küsür yaşına Gordon daha 23 hata yapması normal... Asıl performansını bizde bir 5 maç oynadıktan sonra görebiliriz diye düşünüyorum... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | haklısınız bu kafa ile zoradam oluruz hala hocayısuçlayın siz. ailtonu da rıza istedi diatta yı gordonuda hoca para vardıda bunları almak istedi.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
aynen arsenal bile bu takimdan futbolcu alirken bizim taraftara begendirmek ne mumkun sormayin gitsin neyse gelen adam basarili oldugundada aslanim benim iste sen busun falan diye sevecen yaklasirlar hele bide fenere gol atarsa varya allah senelerce bedava ekmek yese besiktastan gikini cikarmazlar bak ornek koray korayin fener bahceye attigi golden baska olumlu tek katkisi olmamistir besiktasa malesef gunluk yasiyoruz malesef bizim taraftarimiz herseyi gunluk dusunuyor gelecegimizi planlayan ertugrul saglamida yerden yere vurmaya calisiyorlar nedir ertugrulun gunahi takim sampiyonluk potasinin tam icinde liderle arasinda 2 puan fark var nedir gunahi iki rakibinede hakemler yuzunden kaybetmis deplasmanda nedir gunahi ankarada takiminin attigi gol sayilmamis 3 puani gitmis nedir gunahi 5 milyon euroya aldigin adami tam 1 milyona dusmusken degerini 7 8 milyonlara cekmis nedir gunahi ertugrul hocanin bu takimi genclestirmis alt yapida yuzune bile bakilmayan serad ozkani turkiyenin bir numarali gundemi yapmis nedir gunahi takimda oynattigi ibrahim kas milli takima cikmis denir gunahi hocanin telloyu cisseyi takima almis nedir gunahi holosko gibi bir degeri besiktasa kazandirmak icin ugrasmis nedir gunahi arkadaslar soyleyin bana nedir bu hocanin gunahi bunlarmi | |||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | simdi bu konuyu aciyor bu arkadas dusunmeden dolayisiylada buraya bir suru besiktas taraftari yorum yaziyor sonra herhangi bir gazeteden biri giriyor foruma fenerli cimbomlu icimizdeki irlandali neyse artik ertesi gun gazetede haber besiktas taraftari yonetimi istifaya davet ediyor cokmu hosunuza gider yani su anda basinda boyle bir haber cikmasi herkez hata yapaz ama hatasindan doner yonetim sadece transfer yapmak demek degildir besiktasta hayati boyunca kimsenin dusunmedigi dusunemedigi projeleride hayata gecirmistir demir oren ynetimi bukadarda acimasiz olmayalim transferde evet 3 senedir hata yapiliyor ama bu sene gordugunuz gibi duzelmeye baslanildi onlarda ogrenecek bu isleri | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
aynen sadece imza atiyorum ve takim sampiyonluga giderken herzaman bu yolda kenetlenen besiktas taraftariyla yonetimin istifasini konustugumada inanamiyorum | |||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kolay para kazanmanin yolu Besiktas ile Anlasma imzalamak, herhalde bunu yakinda Dünya da duymayan olmiyacak. Aman Tazminat Davasi acilmasin diye üstüne bir Milyon daha fazla verip de daha büyük yanlis yapildigna inaniyorum. Bu Schildenfeld`in sansizligi ismi önceden Medya da gecmemesi oldu. Hayirlisi diyelim, Gordon`a ilk Macina ciktiginda tepki verin demek dik, bazi Arkadaslar inadina yanlis anlamakta israrli olmasin. Baskan Demirören`nin ilk icraati, Lucescu`yu gönderip Del Bosque`yi getirmesini anlamamistim. Simdi bu imza`yi da attin madem, al Drpic`i sezon sonunda iyi bir fiyata sat! Higuain`i göndermesini biliyorlar ama, Takim sanki Deneme Tahtasi! Her yarim senede Oyuncu degistiriyoruz, Operasyon üstüne Operasyon. Sen gel de uyum sagliyan bir Ekip bekle bu sartlarda.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Çok yazık yaaa biz şampiyonlugAa koşucaz diyoruz siz neler diyosunuz tAkım böyle yükselişE çıkarken sizZz yönetim istifa derseniz Yani hiçççççççç tutmayın beşiktaşı bıraKın biz tutalım takımımızı tutanlarıda engelliyosunuZz... bir iki maç yenildimi hemen İstifa denilmez sonuna kadar ölene kKadar..Takım böyle yükselişe çıkmayı planlarken böyle konuları hİç açmayınnNn..açanlarıda engeellliyin yaAni takıma zaraR dan başka bişi degillllllllllllllllllllll .........Nerde kaldı beşiktaşlılıııııkkkkkkkk. Beşiktaşlılık demek Ölene kadar tam destek hep destek demek ....Lütfen takıma zarar vermeyeliMm.( ÇARŞI) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Iyi Takima zarar vermiyelim, susalim susalim susalim. Bir gün gelsin Sayin Demirören bana artik 40 degil 80 Milyon Borcunuz var desin biz de eyvallah Baskanim deriz ![]() Besiktas da sorumluluk almadan Baskanlik yapacak Deniz de kum! Besiktas kimsenin tapulu Mali degil, burda bizi engellemeyin, yok Besiktas`i birakin gibi Mevzulara girmeyelim! Besiktas Halkin Takimi ve burda herkes görüsünü saygili bir sekilde dile getirmekte serbest! Insan kendini nerdeyse Nazi Almanyasinda veya Molla Iran da yasadigni sanacak yakinda. Hadi sustum simdi, ama yapici elestiriye acik olalim ve burda yazilanlari kisisel Hakaret veya saldiri gibi algilamayin.... ![]() saygilar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
cok yanis bu sözler bobo yu da tanimiyorduk veya bekelyin bakin filan siz kendinizi avutuyorsunuz böyle.. böyle futbolcular cok geldi bizi cok da canimiz yandi ve hala ayni transfer politikasi.. yazik o verilen paralara yazik. Yok efendim cok pahali yok böyle... ya basarili olmak istiyorsan bi bedeli olacak tabi.. yillardir aldimiz futbolcularin maliyeti edmilsonun iki kati dir!!! bu böyle devam gitmez... az ama öz olsun... sende bir transfer yapin ama iyi olsun öyle 5-6 alipda cürük cikmasin... bu sene makelele öteki sene edmilson örnegin..böyle gordon ali tandogoan baki diatta gibilerle yeriz daha cok gol.. süper ligde 2-3 sampioynlar liginde 5-6 yiyoruz iste.... Baki, ali tandogoan, gordon... ![]()
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |