![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
sergenin ölüsü = rico + delgado
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | o kilolu diye koşmuyo diye eleştirilere hiç inanmam hele 10 numara mevkide. sergene kilolu diye dalga geçerken sergen rize maçında gençler maçında kendi sahasından alıp goller atmıştır.o kilolu haliyle zarre profosyenel hayat yaşamayan sergen cl de şov yapmıştırç sergenin gelmemsini istememin tek nedeni sürekli yollanıp geri aalınmasıdır. eğer sergen ricodan daha faydalı olmassa ben bidaha futbol izlemem yorum yapmam. sergenden bu sene sadece 70 de oyuna girse çok şey değişirdi başta derbiler liverpol-marsilya-porto deplasmanları
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
bence şuandada futbol yorumunu bırakabilirsin.söylediklerinin tamamı mantık dışı.ozaman beşiktaş'a nekadar emek vermiş eski futbolcu varsa toplayalım tekrar ferklı bi takım kuralım bunumu istiyorsun.beşiktaş takım olarak gençleşti genç bi kadroya sahip olduğu için zaten bukadar puan kayıpları yaşanıyor.ama sizin gibi taraftarlar oldukça başarı beklemek zor tabi oldu olacak ilhan mansızı pascal ıda takıma çağıralım.sergen benim içinde çok değerli ve sevdiğim bir futbolcu zamanında beşiktaşımıza yaptıkları tartşılımaz ztn kafasını kullansaydı şuan şekerspor da değildi çok ünlü bi dünya kulübünde görürdük sergen i yönetiminde sergen e yanlış olmuştur giderken ancak beşiktaş deneme tahtası değildir şu saatten sonra acabalarla keşklerle iş yapılmaz ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |