![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | son olarak şunu diyim batuhan ile çıkan haberlerin doğru olduğunu varsayarsak sergen olsa bu olay olmaz gündeme gelmezdi sergenin olduğu yerde kimse bu şekilde densiz davranamaz bobonun fenermaçında yaptığı bencilliği biraz zor yapardı sırf bu yüzden sergen çok iyi ve ağır bir isim
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne sergeni ya
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
bence şuandada futbol yorumunu bırakabilirsin.söylediklerinin tamamı mantık dışı.ozaman beşiktaş'a nekadar emek vermiş eski futbolcu varsa toplayalım tekrar ferklı bi takım kuralım bunumu istiyorsun.beşiktaş takım olarak gençleşti genç bi kadroya sahip olduğu için zaten bukadar puan kayıpları yaşanıyor.ama sizin gibi taraftarlar oldukça başarı beklemek zor tabi oldu olacak ilhan mansızı pascal ıda takıma çağıralım.sergen benim içinde çok değerli ve sevdiğim bir futbolcu zamanında beşiktaşımıza yaptıkları tartşılımaz ztn kafasını kullansaydı şuan şekerspor da değildi çok ünlü bi dünya kulübünde görürdük sergen i yönetiminde sergen e yanlış olmuştur giderken ancak beşiktaş deneme tahtası değildir şu saatten sonra acabalarla keşklerle iş yapılmaz ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
ya arkadaşım zaten kimse sergen kötü demiyor sen olayları çarpıtıyorsun.sergen 34 yaşına geldi.takımdan ayrıldı beşiktaş hedeflerini,çıtayı yukarı çekmeye çalışıyor ama sizin gibi taraftarlar sergen i istiyor atı alan üsküdar'ı geçti kardeşim.fener'e bi bak adamlarda birsürü yıldız var ve halada alıyorlar biz napıyoruz onun bunun artıklarını topluyoruz eski futbolcularımız geri gelmesini istiyoruz.k bakma ama senin beşiktaşlılığınıda tartışırım ben böyle düşündüğün sürece ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | basının b.. yemesi bunlar.ortada böyle bişey yok sergen 2 sefer geldi gitti.Ne yani koskoca beşiktaş kulübü çocuk parkımı ronaldinho olsa yine olmaz artık.alsınlarda milleti üstümüzemi güldürsünler ki ben böyle bir isteğin olduğunu hiç zannetmiyorum.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | işte bu transfer bu yüzden olmaz yoksa sergenin yaşı kilosu ile alakalı değil (benim için)
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |