![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Toraman'dan Terim'e tepki Beşiktaş'ın İkinci Kaptanı İbrahim toraman milli takımlar teknik direktörü Fatih terim'e büyük tepki gösterdi Beşiktaş'ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman, Milli Takım'ın 6 Şubat Çarşamba günü İsveç'le oynayacağı özel karşılaşmanın kadrosuna çağırılmadığı için Fatih Terim'e tepki gösterdi. Siyah-Beyazlı futbolcu, 'Milli Takım'a çağırılmamak benim için sürpriz bir karar değildi. Bu kararı bekliyordum. Zaten en formda olduğum dönemde de oynamadığım olmuştu' diyerek Terim'e sitemde bulundu.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Benim gözüme carpti kadro aciklanir iken, ama sanirim bizim Defans da kolay gol yememiz Terim`in kararinda etkili olmustur. Hele bir kac mac daha bekliyelim ve Toraman formunu yakalasin o zaman cagiracagini bekliyorum. Ibrahim Toraman`nin yaninda dogru tercih yapilsin bu bizim Cep Herkülü cosuyor o zaman. Beklemekte fayda var....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ??? cok ilginçç dunku cocuklar kadorda defansın bel kemiği eksik
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iiide yani bi taraftanda f.terim de haklı.Her maçta gol yiyen bi takımın defans oyuncuları üzerinde fazla düşünmem.Ama dier yandan tümörün çağrılması saçmalıkk. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |