![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beyler para yok diyosunz ölmüş adamı 500bin euro ya transfer edin diyosunz.o adam seneye top oyniyamaz ki 40 yaşında top mu oyniycak arıtk ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
hala tandoğanın katkısı yok dediğine inanmıyorum..ben zaten onları savunmuyorum her olayda tandoğan veya bakinin adının geçmesinden sıkıldığımı belirtiyorum..bu adam milanda oynamıyor yedek kulübesinde oturuyor ayrıca..seneyede oynayacağını hiç sanmıyorum 37 yaş futbol için geçkin bir yaş..tecrübesini zaten bende tartışmıyorum ama olmayan paramızıda böyle yarım yada 1 buçuk sezonluk bir stoper için harcamamalıyız diye düşünüyorum..illa bi kıyaslama yapmak istersen eskilerden yap bence..mesela takıma yeni bir zago lazım..bukadar basit..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abartma be yasla ne alakasi var olm adam diyerse 40 kadar oynarim osaman oynar sanki 37 cok yasli ne alaka ya bi önce düsünün osaman yazin neymis yok 37 yasindaymis
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
burda kastettiğin oğlun kim bilmiyorum ama yorumlarda saygı çerçevesini aşmadan konuşursan kimsenin kalbi kırılmaz..bence asıl önce senin düşünüp daha sonra yorum yapman gerekiyor..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |