![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben Bobo'yueleştirmiştim. Daha iyi olsun diye. Benim yazdıklarımın üzerinden 1 saat geçmeden Brezilya Milli takımına çağrıldığını öğrendim; -Bobo adına, -Beşiktaş adına, -Türk futbolu adına çok sevindim. En içten duygularla tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.Genç futbolcularımıza buyuk bir moral vesilesi ve teşvik unsuru olacağını düşünüyorum. Ben eleştirmiş ve epeyi de yüklenmiştim Bobo'ya.Bobo 1 saat geçmeden milli oldu.Acaba diğer oyuncularımıza da biraz daha eleştiri yöneltsem mi? ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | başarılar boboya milli takımında
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | KALECI : Julio César (Inter Milan/ITA), Renan (Internacional) DEFANS : Leonardo Moura (Flamengo), Marcelo (Real Madrid/ESP), Rafinha (Schalke 04/ALL), Alex (Chelsea/ANG), Breno (Bayern Munich/ALL), Lucio (Bayern Munich), Luizao (Benfica/POR) ORTA SAHA : Gilberto Silva (Arsenal/ANG), Hernanes (Sao Paulo), Josué (Wolfsburg/ALL), Lucas (Liverpool/ANG), Richarlyson (Sao Paulo), Anderson (Manchester United/ANG), Julio Baptista (Real Madrid), Thiago Neves (Fluminense), Diego (Werder Brême) FORVET : Luis Fabiano (Séville FC/ESP), Rafael Sobis (Betis Séville/ESP), Robinho (Real Madrid), Bobo (Besiktas) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ezikler deliriyordur simdi .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | dünkü mactaki performanslariyla ezikbahcenin brezilyalilari 3. ligte oynar ancak...ama bence dunga haksizlik etmis alexi cagirmali ve kakayi alexin yedegi olarak oturtmaliydi tühhhh hakkini yediler alexin kakada kim alexin yaninda ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helal be bobo bu sonucu sen hakettın ınsallah en kısa zamanda delgadoyu da arjantın mıllı takımına gonderırız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | süper haber yaa ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() |
![]() Brezilya teknik direktörü Dunga, 23 yaşındaki futbolcunun bu şansı hak ettiğini söyledi. Bobo'nun Brezilya Milli Takım'a çağırmasıyla ilgili olarak açıklamalar yapan teknik direktör Dunga, 23 yaşındaki futbolcunun bu şansı hak ettiğini söyledi. Dunga, "Bobo, Brezilya'dan çok erken ayrılan bir futbolcu. Dünyada tüm Brezilyalı futbolcuları takip etmeye çalışıyoruz. Bobo'nun yeteneklerinin farkındayız. Ayrıca yaşı Olimpik Milli Takım'da oynaması için uygun. Ona bir şans vermek istedik. İrlanda ile oynayacağımız maçın kadrosuna aldık. Bu maç için Türkiye'den başka futbolcu almamız söz konusu değil. Ama Türkiye'deki futbolcularımızı takibimiz sürecek" dedi. NTV | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |