![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fatih terim sen git servet gibi odunları hakan balta gibi korkudan topa vuramanyaları al TÜRK milli takımı ne günlere geldi yaaaa
__________________ SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞK TRİBÜNÜDÜR ÇARŞI | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobre neden alınmadı asıl ben ona şaşırdım.Şu an en formda golcü.Eğer Fatih Hoca devşirme futbolcu almam diyosa Aurelio sadrazamın torunu mu? Yaptığı hiç bir şey mantıklı değil.İnşallah yeni gelen federasyon ekibide gönderir aksi halde futbolumuz kan ağlamaya devam eder diye düşünüyorum.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | fatih hocanın kafasındaki takım hep belli çoğunluk gsden oluyo genelde yada bana öyle geliyo ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | boşver ibom ya fatih terim bişe bilse senin gibi oyuncuyu çıkartmazdı sn bize lazımsın daha
__________________ eLimi saLLasam eLLisi.. bana eben biLe hasta sen düşün geRisinii.. merak etmee ben seni vurmam Lanet oLsun içimdeki hayvan sewgisi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nerde GS li FB li oyuncu var alıor zaten..! Gördük bu günkü maçta seçtiği adamların ne yapabildiklerini.! :thefinger: | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |