![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya ne bileyim bu $imdiki inönünün havası hiç bir statta yakalanmaz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Walla sadece bu hava yüzünden daha modern bi stadı istememek kötü olur.Ben beşiktaş taraftarının hangi stad olursa olsun orayı coşturacağına inanıyorum.We de gittiğimizde üşümeyeceğimiz bir stad istiyorum.Yaz kış farketmeden rahat rahat maç izlemek istiyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Biz diyoruz Beşiktaş değerlerine sahip çıkar diye biz BJK stor un ismini kaldırıp Kartal Yuvası yaptırdık ödülleri alırken sırıtıyorlardı kalkmışlar şimdi de Güzelim Şeref Bey'imizin ismini İnönü Arena yapıyorlar..Biz Yunanlı değiliz arena olsun..Arena nın anlamı yunancada alan meydan..İnönü bizimdir direkleri sizin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | deniz tarafi yine acik karsi tribündekiler poyrazdan donucaklar he he ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yorum alabilirmiyim?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bir izni alamadılar rezil olduk kombinede satamadılar izin vermezlerse herkes bir tarafıyla acizliğimize gülecekler ve projedede bir hüsran yaşanacağa benziyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eywallah | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |