![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
ARKADAŞLAR FENERBAHCE YENİ FORMALAR CIKARMISTA BENDE MERAK ETTİM GECEN SEZON 30 TEMMUZ GİBİ CIKARDI FAKAT SIZDE NE ZMN DEFİLE FLN YAPARLAR YA MERAK EDİYORUMDA ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | forma olsa ne olacak formasını sattıracak bir oyuncu yokki transferlerin hepsini lig başlayınca göreceğiz nasıl olduklarını seyredince
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | atletle oynarlar artık sezon başlıycak ortada forma yok .. :@ umbro işte yaptı yapıcağını yine.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | duydugum kadar celtic tarzı yatay cizgili formada yapılıcakmış.bir yerde duymuştum bir yetkili oldugunu düşündügüm kişiden.ne zamandır bu formayı bekliyordum.en son aldıgım orjinal forma 21 nouma yazan nostalji forması düşünün artık.birde forma sattıracak adammı aldık muhabbetinden bıkmadınızmı arkadaşlar.illa star oyuncumu olması lazımki forma alalım.senede en kotu 1 forma alırsınki fiyatı derbi macı kale arkası bilet fiyatını geçmez.benim gibi yapın diyecem oda size kalmış. alırsın numarasız boş forma Optik Başkan yazdırırsınız 12 de numara.yeterde artar daa.
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eşşeğe altın semer vursan yine eşşek ![]() NEyse formalar kısa zamanda çıkar herhalde ama 2. kamptan sonra da olabilir futbolcular defileye katıldıkları için burda olmaları lazım herhalde.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | benmde görmem lazım bi bilgisi olan warsa sölesin kaçırmayalım sonra, geçen sne ne gzldi bobom çoqq yakışıklıydı her zman öle ama takım elbiseli fln yakıodu ortalığıı ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar beşiktaş sadece bobodan ibaret değil azcık düşünerek yazalım lütfen.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |