![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sizde sıktınız ya salın artık istediğim yorumu yaparım düşüncemi sölerim yaa
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya sen buraya fitne sokmak için mi giriyosun her fırsatta ertuğrul şöyle ertuğrul böyle. erman toroğlu kesildin başımıza.adam daha 38 yaşında tugay o yaşya hala top oynuyo ertuğrul hocam beşiktaşa başkan olmuş takım rayına oturmuş sen hala yok odur yok budur.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | raya bak yaa...yaa var yada yok size neeeee_???benm yorumlarım size mi batıo yaraı olan gocunsun benm ertuğrulla bi zorum yok ama yaptıklarını onaylamıom size neee siz onaylayın ben istemiom..takım bu durumda die şükrediyonuz beenmediğinz kolot cisseyi telloyu getirmeseydi yine 4.lükteydik..ayrıca legro. ve cole gelseydi şuan banko 1. olcaktık ben bunları söylicem her zman söylicem kimseyi dinlemiorumm size de yorumumun sebebini felan açıklamak zorunda diilim ya siz kim oluyonuz ki sizde yapın yorumunuzu bakın işinize
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bunu yapmaya kımsenın kımseye karsı hakkı yoktur Sen farkındamısın bılmıyorum ama yazdıgın hersey suc olusturyo Su an dava acılsa senın yorum dedıgın hakarettlerınden dolayı ceza alırsın Bılmem farkınamısın bunların. Bence senın yorum yapmana da gerek yok zaten bız bılyoz senın ne yazacagını Nasıl olsa kotu olan herseye Ertugrul hoca yaptı dıyosun Bosuna zamanını ve zamnınımızı harcama Konu f.cole tarafından (05-02-2008 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | umrunda deilse salcan daha 2 saattir boş muhabbet yapmıcan kime ne battıgı belli
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sonuna kadar haklısın hıgeun ya valla üzüldüm ben olsam senin yerinde sağlamın bırak çalıştırdığı takımada oynamayı aynı ortamda bile bulunmam onla | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Asıl amacını solede bızde rahatlayalım sende Bı gun kafana tas dusecek Ertugrul hoca attı dıyeceksın Amacın sıyaset fılan mı yapmak Ertugrul hocaya hıncının kaynagı ne Konu f.cole tarafından (05-02-2008 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |