![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hıguen haklı malesef...
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu milliyet gazetesinin bizimle olan sorununu cözemedim.bir tane olumlu haber yaptığını görmedim.yok şu parasını alamamış yok tigana mahkemeye vermiş yok su futbolcular kavga etmiş.içten içe bizi yıpratmaya çalışıyor bu gazete.o yüzden bu gazetede çıkan hiç bir habere inanmıyorum.bu habere gelince higuain giderken sampiyon beşiktaş,tekrar dönecegim,taraftarı ve beşiktaşı çok seviyorum demedi sustu sustu bu adamlara açıklama yaptı.bunların haberine göre ertugrul hocamızda biraz sarhoş,biraz leyla sanki,kendi transfer ettiği adama sırt dönecek.nekadar maksatlı bir haber milliyeti kınıyorum almıyorum aldırtmıyorum gelin sizde bu gazetenin maksatlı haberlerine gülün gecin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bu higuain giderken bjkya döneceğim daha iyi olmak için gidiyorum falan filan bir şeyler dememişmiydi bu haber ne şimdi!!! forum ortamında olmasak bir laf edecem bu basına ama dur bakalım. Resmen sidik yarıştırıyorlar hangimiz bjkyı daha iyi karıştırırız diye bırakın lan yakamızı bu ne çirkefliktir çamur atan gidiyo izi kalıyo biz de burda gereksiz tartışmalara giriyoruz artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamız imkansız hale geldi helal olsun sevgili şrejsiz basına... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hakkaten ya hersene başka bişi çıkıyo ya hekmelerle uraşıyoruz ya da bu adi basın takımı birbirine düşürüp önümüzü kesiyolar yeter artık gerçekten yeter rahat bırakında şamp olalım bea :@:@:@ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |