![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ertuğrul hocamızı seviyoruz.bana göre hataları yok mu? var.fahrinin gitmesi,korayın gitmesi,ibrahimlere tahammül etmesi,ali tandoğanın her mac aynı performansı göstermesi(bu adamı hiç uyarmıyor mu?)ve bazı maclarda dökülen bobo nun veya diğer kötü oyuncuların sahada kalması ve moralli oyuncuyu çıkarması bunlar benim saptadığım hatalar ama bunlar kadı kızındada olur.transfere gelince bi arkadaş legrotaglie ve coleden bahsetmiş.bunlar bencede beşiktaşta oynayacak kalitede insanlar degiller. kaldı ki beşiktaşlı olmak için ödenmesi gereken tutarlara bak bi arkadaşım.5 milyon avro edermi legrotaglie?kayserisporlu aydın ve gaziantepli bekirin bundan tecrübe hariç bi eksikliği yok bence. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar burası tartışma yeri değildir sadece konuya yorumunuzu yapın yeter ayrıca BJK19.03 yazdığın her cevap yada tepkin büyük harf ile buşekilde yazma
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senden böyle bir yorum beklenebilir ancak
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şşşşşşşşşş kardeşim sakin yaşın ufak delikanlısın ama laf uzattığın abin senin hemde yaş ça çok büyük senden ve benden sen onun yanında 'ÇOCUK' kalırsın bırak artık şu ertuğrul hoca ile ilgili anti düşüncelerini tmm kabul et yaw ERTUĞRUL HOCA İLE DURMAK YOK YOLA DEVAM şampiyon olana kadar değil her zaman tmm hadi bakayım biraz dikkat et ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | İlginçç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |