![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | birinin gelmesine gerek yok alt yapıdan kiralık gidenler geri gelmesi yeterli can erdem, kenan özer, adem büyük,batugol,gökhan aydaş,ali kuçik daha sayıyım mı ha bi de fabiaono yazan arkadaş ben sana sadece gülerim yok rooney
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gitsin
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | lulinha veya kerlon gelecek vaadedn 2 futbolcu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sana katılıyorum guilherme de war
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | herkes kalsın demiş fakat bence bobo sezon sonu gitmek isteyecektir ozelliklede olimpiyatlarda oynarsa evet herkesin ortak kanaati bobonun onu acık o yuzden 15-16 milyona gider aslında yerine liverpoollu crouch gelebilir
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yerine liverpoollu crouch gelebilir[/quote] sen ciddimisin ya crouchın fiyatı ne kadar biliyomusun sen 28,750pound bobo etse etse 11 eder
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen ciddimisin ya crouchın fiyatı ne kadar biliyomusun sen 28,750pound bobo etse etse 11 eder[/quote] tabi biliyorum ama ne yapayım gercekten cok iyi bir adam bizi tek basına sampiyon yapar
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |