![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kayseri gibi bir deplasmanda ön liberomuz olmadan oynama riskimiz var, aynı risk fenerbahçe, galatasaray maçlarında da var. Bizde futboldan anlamayan yöneticiler oldukça böyle transferler yapılacaktır. Benim şu ana kadar Ertuğrul Sağlam konusunda iyi teknik direktör yada kötü teknik dörektör mü kararını veremedim ama transfer yapmaktan zerre kadar anlamıyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | SERdar sakat olmasa o oynardı ![]() ![]() EEee,o kadar oyuncuları yollamayı biliolar,bulurlar heralde bi çare ![]() Hiç olmazsa çıkar SİNAN BEYLER oynar ![]() Konu mrv_bjk tarafından (06-02-2008 Saat 21:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | herkes görsun suan cissenın sakatlası çok kötu olur ama ilk yarıda cisse sakatlandıgında bi durum olmazdı koray vardı sımdı yerını ala bılecek bi isim yok korayı böle durumlarda iyi kullanıoduk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | insallah örümcek adamın yerini tutmaz ama idare eder elinden geleni yapar tello aydına da bayılıyorum ya yok böyle bir yetenek ibrahim akın gitti ona da sans dogacak
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ewt korktugumuz basımıza geldi..yonetime saygılarımızı bir daha yolluyoruz..yeter artık yaaa...bunu göremıyolarmı ...serdar zaten sakat onuda gectım adam 1 senedır oynamıo orda...bravo..dunyanın baska yerınde futboldan bu kadar anlamayan baska bi yönetim yoktur ..YETER ULAN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aksiliklere bakın çıldırmamak elde değil. ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | KORAY AVCI yı kiralasinlar vestelden sezon sonun kadar bari .... :P
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçmiş olsun.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |