![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BÜLENT ABİ COK SAOL TESEKÜR EDERİM BU MACI ANCA BÖYLE KAT EDEBİLİRDİN SENDE OLMASAN BİZ BU BU KADAR KÖTÜ OYNAYARA KAYBEDEMİYİZ SANA 3 SORUM VAR 1 DELGODA GÖSTERDİGİN SARI KARTIN NEDENİ 2 SENİN O SIFIR BİLGİNDE AVANTAJ YOK MU 3 SEN İLKOKUL MEZUNUMUSUN BUNLARI BİR ZAHMET CVPLA YAAA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | kayseride puan kaybı bekliyordum zaten abartmayın hemen bobosuz bjk nın da böyle pozisyon bulmakta zorluk çekeceğini anlamanız gerekiyordu. Bobo bu takımın en kritik adamlarından. 50 gol kaçırsa da oyun içindeki varlığı diğer oyuncular için çok önemli. Puan kaybedeceksek böyle maçlarda kaybedelim. Henüz hiçbişey kaybetmiş değiliz daha çok maç var bütün takımlar puan kaybedecek. Ligin kaderi inönüdeki maçtan sonra şekillenir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen abi..saten siyasi baskıyla gelen adam bu kadar olur..kayseriden bile korktu tek forvet başladı tam rezillik yaa..maç bitmiş saha şartlarına yenildik dio yuh sana..ertuğrulcular çok sağlam 3. olcaz bu gidişle
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | harbiden abarttiniz kardesim normal birsuru sanssizlik pespese geldi bugun nobreyle bobo arasindaki farkida anlamis oldunuz sanirim bu yuzden bobo herzaman ilk 11 oynar ve hakem maci resmen katletti top oynatmamak icin elinden ne geliyorsa yapti kayseri bukadar sert oynarken en cok sari karti besiktasin gormeside ayri bi gariplik puan kaybedecegimizi trahmin etmistim 1 puani opup basimin ustune koymustum zaten ama olmadi can saolsun illaki birgun kaybedecegtik herzaman kazanamazsin bizim taraftarin ne beklediginide anlayamadim lig sonuna kadar butun maclari kazanacagimizimi dusunecektik onemli degil can saolsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
alti mactir kazanirken nerdeydiniz ceneniz dusmesin hemen bi takim hic mac kaybetmez diye bi kanunmu var ya ustelik bukadar serefsiz bir rakibe karsi | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
nobrenin ne kadar hırslı oldugunu görmüosn heralde .. oho sen böle düsüneceksen her macı kazanacak degiliz die sampiyonluguda rüyanda görürsün .. ilk yarıda sivas fb gs kayseri bu maclardan hangilerini yendik hiçbirini ee o zmn nasıl sampiyon olucan ?? kasımpasayı ankarayı denizliyi yenerekmi onlara cinconlar febeler 3 4 atıyor | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben ilk geldiği günden beri karşıyım
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |