![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sampıyon olamayacagımızdan adım gıbı emın oldugum ıcın bole bı durum olmayacak....bunu uzulerek soyluyorum ama gercek maalesef
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
YANILIYORSUN !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Guest
| Alıntı:
katılıyorum .. ertugrul hocanın cok hatası var .. sampiyonlktan emin gibi konusuyorsnz daha ewimizde rahat mac kazanamamamza ragmen .. cok gzl bi konuya deginilmiş bence | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | siz devam edin ertugrul hocayi elestirmeye...boboyuda elestirmistiniz ve yedege cekilmesini istemistiniz nobre 2 gol atti diye bobodan iyi futbolcu yaptiniz nobreyi gördük bugün sizin cok begendiginiz nobreyi ve gördük bugün bobonun besiktasin tek gercek forveti oldugunu ama siz elestirmeye devam edin sampiyon olduktan sonra neler yazacaksiniz cok merak ediyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hadi teknik direktör olun ozamn.. tutan kim sizi buyrun.. olun.. iyimi biliyosunuz... susun iki dk susun. en çok ihtiyacımız olan bu... susmasını bilmek at gözlüğü takmak deildiR.. tiganayla olmaz ertugrulla olmaz benm babamla olmaz teysem gelse şampiyon oluruz şu oyuncuyu neden aldı dayımı bu takımın başına getirsekmi? boş konuşmayın zarar veriyorsunuz beşiktaşa şu an susma zamnı konuşma vaktiniz deil! her şey zamnında dogrudur!
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | şampiyon olduğumuzda ertuğrul hocaya sitem edenler bayraklarla çıkmasınlar sokağa sevinmesinler şampiyon olduk diye..bunları söylerken utanmıyorlarmı acaba 6 maçlık seri yaptık herkes geliyoruz ulan dedi..bi maç yenildik astınzı hocayı yazıklar olsun..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |