![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #152 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | seyirci istemiyorz taraftar istiyorz.!!! skor için degil renkler için sewiyorz.!! dün 2-0dan maç aldı diye kahraman olan adamı bgn istifa etsin diyosnz bumu yani sizin beşiktaşlılıgınz ? yönetim gitsin demiyosnz da erturul gitsin.ne yani bu yönetim bi holoskoyu aldı diye kral mı oldu gözünüzde??nasıl konular açıyosunz anlamak mümkün degil ya. kimse sormuyo mu sivas maçnda yenilirse topluca istifa ederiz diyen demirören niye hala yönetimde ,,pafla çıkcaz diyipde çıkmayan yıldırım demirören niye hala başkan ??? bunları ne çabuk unuttunuz?? beşiktaş başkanı sözünden dönmez ULAN!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #153 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | BoBoBoBo_1903- samet1903 gibi ne dediğini bilmez diğer antibjkliler beğenmiyorsunuz madem kardeşim gidin tutmayın bu takımı ya size zorla tutturanmı var bu takımı. ulan lucescuya sövdünüz, rızaya sövdünüz, tiganaya sövdünüz şimdisırayı ertuğrul hocayamı geldiniz. Biz bu takımı seviyoruz biz bu kulübü seviyoruz. biz başkanımızıda seviyoruz. biz taraftarımızıda seviyoruz. Biz bu renklere sırf şampiyon olsun diye aşık olmadık. illaki şampiyonluk istiyorsanız gidin iskoçyada celtic takımını tutun. her sene şampiyon oluyor nede olsa. yada gidin feneritutun azizin köpeği ve ölene kadar ezik olun. bu nedir ya bir mağlubiyet aldık diye hemen böyle saçma sapan konular açıyorsunuz. bu takım niye başarılı olamayor biliyormusunuz sizin gibi adamlar bir mağlubiyette ya istifa istiyor ya futbolcumuza sövüyorsunuz yada camiayı bölüyorsunuz o yüzden. bu takımın birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu zaman proveke edin ondan sonra çıkın ben beşiktaşlıyım diyin yokya varmı öyle yağma. En sonunda kızdırdınız beni ya. 6 haftadır kimsenin sesi çıkmıyordu. bakın bu takım sezon sonunda şampiyon olacak sizinle her türlü bahse girerim. girerim girmesinede eğerki bu takım şampiyon olursa bugün bu takıma dil uzatanların hepsinin yüzünü tükürürüm haberiniz olsun. adam 15 yaşında daha beşiktaşlılık nedir bilmez çıkmış burda provakatörlük yapıyor. ben bu takım için saçlarımı ağarttım. daha meydan boş değil kusura bakmayın. her sene hoca değiştirmeyle her sene başkan değiştirmeyle başarı gelmez . sabredin ya biraz. Yüce allahım bu takımada birgün yürü ya kulum diyecek. Takıma laf sallayacağınıza gidin iki forma alın ürün alın kombine alında takıma destek olun. Maçına gidin destekleyin. 50 mesaj yazmışınız bir tane olumlu mesajınız yok. burası paylaşım forumu faydalı bilgiler varsa onları paylaşın, varsa sevineceğimiz bir şeyler onları paylaşın. foruma giriyor ezikler cinconlar halimize bakıp birbirlerine düşmüşbunlar diye dalga geçiyor. biraz kendinizden utanın ve takımınıza destek olun eğerki gerçek beşiktaşlı iseniz çünkü ben sizin gerçek beşiktaşlı oludğunuza inanmıyorum. biraz ağır yazdım ama galiba bu kadarını hakettiniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #154 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ertuğrul hoca gitmeli mi kalmalı mı yerine ertuğrul hoca düzelirmi düzelmezmi bieşyler öğrenirmi tartışması daha mantıklı olur bence yaptıkları hatalar o kadar cocukca ve basit kii amatör kulup tenknik direktörü yapmaz o hatayı gelecek vaad eden bu iyi niyetli hoca yakında bu yönetim yüzünden gider çünkü yönetim onu gönderir bu belli rızadada oldugu gibi kendileri gitmezler ve hala hoca yanlış işler yapıyor
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #155 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ERTUGRUL HOCA gidince sakın ama sakın beşiktaşı tutmayın o zaman madem ki cok arkasında duruyorsunuz hocalar gidicidir beşiktaş ve biz taraftar kalıcıyız şampiyon olsada olmasada kalıcıyızz ÖNEMLİ OLAN BEŞİKTAŞ TIR .....
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #156 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ertugrul hoca kötü hoca degil ama,Holoskoyu forvet diye sag kanatda,yabanci oyunculari yedek kulübesine alirsan, bi 3-4-3,4-5-2 bi 4-3-1-2 gibi her hafta baska sistem oynarsan bu takimi bir düzene sokamazsin!! Arka dörtlü rezil oynuyor,sen adam alyorsun ve yedek birakip kayseride son 3-4 dk. oyuna sokuyorsun. Bu nasil mantik anlamadim. gs ve fb her mac daha net golposisyonlar üretiyor ve daha az posizyon veriyor!! Cünkü takimi belli bir sablon icinde oynatiyor,herkez görevini biliyor. Bizim hoca sag kandi bek,forveti sag acik,delgadoyu forvet oynatiyor!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #159 | |||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #160 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |