![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tabi ki hocamizda da var suv ama ben genelde oyunculari suclarim... sonucta onlar cikip oynuorlar.. ve dün ki macdan utandim.. biz 5-6 mac kazanmis olabiliriz ama kimse bana diyemez eze eze aldik o maclar yani demek istiyorum ki zaten Besiktasimiz iyi oynamiyor.. alirsaniz ikince sinif futbolcu olur böyle.. Neden Utandim derseniz tm kayseri iyi takim olabilir ama ben ilgilendirmez Biz Besiktas olarak Türkiyenin en iyi takimi olarak böyle oynarzak ne bekliyoruz ki... Bi kayseri kadar olamadik dün.. Kos koca Besiktas bi beraberlik cikaramazmi??? Artik yeter böyle zirt pirt oyuncular almaya..alacaksin edmilsonlar baroslar... diger yabanci futbolculara verdimiz paraz cok mu az??!! yazik günah... Merak etmeyin sadece dün yenildik diye yazmiyorum sezon basindan hata 2-3 seneden beri böyle.....
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
| | |
| | #3 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
|
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beyler kendi içimizdemi çatışıcaz ! yenildik evet çok önemli bi puan kaybettik ama dünyanın sonu deil bu yenilgi bizi birbirimize düşürücek bi şey değil alayına isyan kralına posta ölümüne beşiktaş !!!!!!!!!
__________________ Söz bizde beste beste bizde taklit yok.Mevzuda takmiyoruz geri viteseKadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
| | |
| | #10 | ||
| kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | seyirci istemiyorz taraftar istiyorz.!!! skor için degil renkler için sewiyorz.!! dün 2-0dan maç aldı diye kahraman olan adamı bgn istifa etsin diyosnz bumu yani sizin beşiktaşlılıgınz ? yönetim gitsin demiyosnz da erturul gitsin.ne yani bu yönetim bi holoskoyu aldı diye kral mı oldu gözünüzde??nasıl konular açıyosunz anlamak mümkün degil ya. kimse sormuyo mu sivas maçnda yenilirse topluca istifa ederiz diyen demirören niye hala yönetimde ,,pafla çıkcaz diyipde çıkmayan yıldırım demirören niye hala başkan ??? bunları ne çabuk unuttunuz?? beşiktaş başkanı sözünden dönmez ULAN!! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |