![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #271 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı: delgado kaç yıldır Bjk ' mızda oynuyor ayrıca Delgado son zamanlarda performansı oldukca üst düzeyde oynuyor bu maça birşey diyemem Delgadoyada dedirtmem bu sahada kim oynayabilir arkadas buz dansı pisti gibi bu tarz teknigi yüksek futbolcuların böyle sahalarda düşük performans sergilemesi normal ayrıca bugün Delgado okadarda kötü performans sergilemedi ... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #272 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #273 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yalnız beşiktaş 4 4 2 oynamıyo holosko sağ açık oynasın. o bahsettiğin maçlarda 4 3 3 oynadk. 2.si de serdar özkan tigana zamanı kaç maç oynadı beşiktaşta biliomusun? "sıfır"!!! ayrıca tigana burağa karşılık antalyaya verdirdi. serdar kardeşim beşiktaşlılığını gösterip gitmedi. ya sen önce bi beşiktaşı doru düzgün takip et, sora yorumlar yap. boş boş mualefet yapıosunn.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #274 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Tigana zamanında Serdar Özkan sezon bası 32 kişilik kamp kadrosuna bile davet edilmemiş Samsunspora kiralanmıstır lüften yanlıs bilgilendirme insanları ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #275 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
rüstü üzülmez zan kaş ali t. holosko serdar rico tello bobo nobre dimi 4 4 3 cıkıoduk .. serdar özkan bu sene yine gönderiliyordu besiktas yöneticisi fikret demirer sayesinde gitmedi ertugrula hiç bakma sen ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #276 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
rüstü ali t. zan kaş üzülmez serdar delgado tello holosko bobo nobre Konu mecerkn tarafından (17-02-2008 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #277 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #279 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | walla ben gordonu begendim .. kafa toplarında iyiydi bi pozisyonda tekmeye kafasını bile koydu bana mücadeleci hırslı bir futbolcu gibi geldi .. ama tabi bu mac karar olmaz inş hayırlı olur gzl bir transferdir .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #280 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inşallah, defansın ortasında ii bi adama ihtiyacımız warr.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |