![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: ![]() ![]() ![]() ![]() Baska söze gerek var mı ? | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bize seyirci diil taraftar lazım iki yenilgi aldımı düttürüü düütt etmeiinn...taraftar die geçinmekten istifa ediinn ...hadeee... Konu kartal amokachi tarafından (10-02-2008 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya şu muhabbetiş yapanlara da uyuz oluyorum ya siz kimsinz ki milletn taraftarlıgını yargılayacaksınız..herkes kendi işine bakarsa ne gerilim olur ne başka bişi..alla allaa size kalsa eleştiri de yapmıcak kimse..başka ne istersiniz herkese saygı duyun fikrine uymazsanız uymayın
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #4 | |||
| Guest
| Alıntı:
aynen katılıyorum .. ! kimseye kalmadı besiktaslılıgını yargılamak .. besiktaslılık durusu taraftar durusu kötü zmnda dur dmek yeri geldiginde destek olup yeri geldignde eleştirmektr herseye yok yenildk konusmayn eleştirmeyn dmk degildir ! | |||
|
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen usta..herkes aynı fikirde olcak diil herkese saygı duyun geçin sonra boşuna geriliyor herkes..herkesn fikri ayrıdır
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: kardeşim helal olsun söyleyeceklerimi yzmışın ben böle güzel açıklayamam.eklemek istediğim şu ertuğrul hocaya teknik drökter değil diyen futboldan anlamıyor.hocanın uefa tarafından dünyanın gelecek vaat eden teknik direktiörler arasında gösterildiğini unutmayın.sadece sabır diyorum sabredelim hoca daha ii olacak ve bu süreçte elbette hataları olacaktır bu hatalardan sonra istifa derseniz asıl o zaman emeğe yzık ederiz | ||
| | |
| | #8 | ||
| CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Alıntı: İNŞALLAH saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa ciddeen anlayamıyorum bazı şeyleri.Tamam ertuğlul hocayı eleştirelim çok da eleştirdik zaten ama bu mağlubiyeti ona bağlamak,onun verdiği yanlış taktiklere bağlamak son derece yanlış bence.Maçtan önce herkes zor bir deplesman olduğunu, 3 puan alırsak çok iyi olacağını ama olası bir puan kaybınıdı düşündüğümüzü belirtiyorduk.Çünkü bu çok normal.Kayseri herkesin zorlandığı bir deplesman sonuçta...Maçtan öncede cissenin ve birdenbire bobonun sakatlanması bütün planları alt üst etti belkide.Koskoca beşiktaş takımında bir cissenin yedeği yoksa bu sorgulanmalı elbette.Belki bunda ertuğlul hocanın suçuda var korayı göndererek.Tek suçu buydu belkide ertuğlul hocanın...Maçada normal bir 11le başladı ertuğlul hoca.Cissenin yokluğunu ricoyla kapatmaya çalıştı o da biliyordu olmayacağını ama başka çaresi yoktu sonuçta.Ne yapabilirdi ki başka.Gordonumu ön libero oynatacaktı anlamıyorum ki.11'i sahaya sürdü ve 11 kişiden rüştü hariç hepsi tel tel döküldü.Ertuğlul hocanın bunda ne gibi bir suçu var anlamadım.Yanlış taktikse nasıl bir taktikle oynayacaktı.Ön liberosuz ne yapabilirdi sonuçta.Belki o da pişman olmuştur korayı gönderdiğine bu maç sonunda ama unutulmamalı ki koray gönderilmemiş olsaydı bile bugünkü maçta oynayamayacaktı.Yani bu kadroylan çıkacaktık ve mağlubiyet kaçınılmaz olacaktı...Cissesiz ve Tellosuz maç kazanmamız çok zor bizim.Haftaya bakalım ne yapacağız tellosuz... | ||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
sahada mücadele etmeyip tek sut bile atmayan futbolcuların suç ! korayı burak'ı i.akın 'ı gönderip yerine şifo ve holoskodan baska bi adam almayan ertugrul'un suç ! Oyuna müdahale etmeyen hatta edicek adamı bile olmayan ertugrul'un hocanın suç ! Hocaya sormadan transfer yapan bjk nin parasını boşa harcayan cebinden para verip sora almadan gitmem diyen serefsiz tüpcünün suç ! saymakla bitmez kardesim ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |