![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #291 | |||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #292 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #293 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bence senin biraz mantıklı olman gerekiyor .. ertugrul hocanın kayseriye katkısının az oldugunu bjk kayseri macında gördk .. ertugrul olmadanda cok iyi futbol oynayıp bizi yenebiliyorlarmıs demekki .. cok iyi tanıorm dedigi sahasından tut butun futbolcularını tanıdıgı eski takımına karsı bizi cok gzl futbol oynattı ewt 1 sut bile atamadan geldik .. kayseriyi kayseri yapan mehmet topuz gökhan unal ragıb toledo İglesias ivankov dur .. he ertugrulun katkısı yokmu diyorum hayır ama bu basarı takımındr.. ztn ertugrul olmadanda basarılı oluncagını gösterdi | |||
![]() | ![]() |
![]() | #294 | |||
ertugrul hocanın besiktasa kazandırdıgı cok önmli olumlu bir yönünü söylermisin ? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #295 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #296 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #298 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Geçen sene geri düştüğümüz maçlarda maçı izlemeyi bırakırdım çünkü maçı çevireceğimiz belli oluyordu.Bu sene ise geriden gelip 8 maç kazanmışız.Bence çok olumlu bir şey.Tabi ertuğlul sağlam kayseriye birşey katmamış diyen birisi için pek olumlu gelmeyebilir bu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #299 | |||
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #300 | |||
2-0 geriye düsmesi takımın olumsuz bir yön degilmi ? ondan sonra cevirince olumlu oluyor .. burda 2 kere düsünmek gerekir bir besiktasın geriye düsmesi kötü ondan sonra cevirmesi iyi birsey .. ama genel olarak geriye düsen takım hele 2-0 genelde macı 2-3 kazanınca ben buna olumlu bakmam kimse bakmaz | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |