![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
sebayı gectim serdar bilgiliyi örnek alsa bile yeter .. aziz yıldırım gecen sene kupa macında febeyi eledigimiz zmn ligden cekilcegiz muhabbeti yapmıstı ali koc fln ama öle birsey olmamıstı .. eziklerle biz dalga geciyorduk yalan dolan konusuyorlar diye ama bizim baskan aynısını bu sne yaptı paf takımla cıkacagız dedi cıkmadı sözünü tutmadı rezil etti bizi .. olmaz böyle seyler | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bak sana kardesım dıyorum ve sana hakaretde etmıyorum neden ıyıce okumak yerıne ben bu adamı nasıl moratırım mantıgıyla hareket edyosnn valla elstırı yapmak dunyanın en kolay ısı bana mukememl oduguna ınadıgın bısey sole san bin tane yanlısını bulayım neyse kapatalım gısın | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Her mağlubiyetten sonra Saldırmadan duramıyorsunuz hocaya.Sizin gibi sabırsız taraftara kusura bakmayın ama beğenmediğiniz Ertuğrul Hoca 100 gömlek üstün bir hocadır! Durumunuz akbabalardan farksız.Nerde can çekişen bir adam görseniz hemen tepesine üşüşürsünüz.Niyeyse aklıma Lucescu Hoca'nın söylediği bir Rumen atasözü geldi.Der ki ''Köpekler istedi diye atlar ölmez''
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bir Türk atasözüde "kılavuzu karga olanın burnu b*k tan kurtulmaz der". Ertuğrul Sağlam'ın kılavuzluğunun bizi nereye getireceğini göreceğiz. | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrul sağlam'a yetersiz diyenler; del bosque'den başlayarak göndermediğiniz adam kalmadı be, neyinize hangi sözünüze itibar edelim sizin, tek bildiğiniz şey kötü oynayana küfret ıslıkla, her kötü sonuçtan sonra da deprem olmuş etkisi yarat, sıktınız artık...
__________________ eternity... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |