![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #361 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kimin yazısı için diyorsun arkadaşım onuda belirtirmisin... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #363 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence sabitlesin bu konu . ama düzeyli bir şekilde tartışılacaksa sabitlenmeli . abimin dediği gibi aynı lafları söylemeyelim .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #365 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #367 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
yo biz degildik .. küme düselim saglam olsun mu ? sacma ben hoca gelirkende pek desteklemiyordum ama besiktaslıdır yüregini koyar diodm dua ediodum ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #368 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Subat ayında acmıs oldugum bu başlık ertugrul hocayı eleştirmek icindi .. oyunu okuması olsun müdahale etmemeleri olsun bir mac sonunda dile getirmiştim hoca hakkında düsüncelerimi .. ama herkes bana karsı cıkmıstı saglam geliyoruz sampiyonz hocaya güvenimiz tam ders alır yaptıklarından falanlar filanlar .. Bugunkü oftaş macı sonrası bir daha anladımki ertugrul hoca besiktası kaldıracak güce sahip degil yapamıyor .. tamam sampiyonluk gitti hakemler besiktas düsmanı ama en azından sampiyonluk icin bu maca asılın yaa .. 5 aydır top oynamayan mehmet yozgatlı sahada way anasını hiç şaşırmadım .. ibrahim üzülmez yüznden neler cektigimizi biliyor ama hala üstüne gidiyor .. onuda gectim agrısı var diye DELGADO yu oynatmıyor yazıktır ya taraftara yazık .. dk 60da oyuna giriyor delgado ve beklenen yozgatlı cıkıyor .. golü yiyorz gordonun hatası yüzünden sonra BÜYÜK KURTARICIMIZ BATUHAN OYUNDA ! hadi onu gectim gol atmak icin batuhanı alıyorsun oyuna peki o zmn nie forvet cıkarıosun holoskoyu cıkarıosn sen nasıl teknik direktorsun .. hocayı eleştiriorz fakat sırf ona yüklenmek gerekmiyor FORMANIN HAKKINI VEREN TERİNİN SON DAKKASINA KADAR BÜTÜN RUHLARIYLA MÜCADELE EDEN BÜYÜK BESİKTAS FUTBOLCULARINA SONSUZ TESEKKURLER ! .. YİNE VERİLMEYEN PENALTI YÜZÜNDN HAKKIMIZ YENDİGİ İCİN CAMİAMIZDAN ÖZR DİLERİZ ! VE SAYIN Y.D ARTIK SENDEN BEKLENENİ YAP VE ONURUNU YERLER ALTINA ALMA ... Saygılar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #369 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ben de soyleye soyleye bıktım ve sustum sonunda sezon sonunda herkez anlicaktır durumu ![]() ![]() ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #370 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ıste bunlar sadece kaybedılınce degıl kotu futbol oynarken kazansak da soylensın...1-0 2-1 galıbıyetler gelırken bız(ben ve forumda 1 2 kısı daha)bunlardan cok bahsettık ama herkes sampıyonluk havasına gırmıstı kasımpasa gıbı takmları yenınce...bu futbolla sampıyon olsak sızın ıcınıze sıner mı?valla benım kesınlıkle sınmez...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |