![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrulla olmazz.celal kolotun dedikleri hep çıkıyor..bu forumdada doğru söyleyeni sevmiyorlar ama k.bakmasın kimse..ertuğrulculara söylüyorum biz bu gidişkle bu ligde çok sağlam 3. oluruz ancak siz hala sağlam deyin
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ertuğrul Sağlam Beşiktaş a ne verdi ki... Tigana gençleri buldu, Beşiktaş a aldırdı. O gençlerle lig 2. yaptı, Beşiktaş a kupa kazandırdı. Ertuğrul sağlam ise bunları harcamaya çalışıyor. Delgado yu harcamaya çalıştı başaramadı. Burak gitti. Serdar Kurtuluş sakatlandı. (İbrahim Kaş gönderiliyordu, direkten döndü), Serdar Özkan kiralanıyordu Mehmet Yozgatlı sakatlanınca dört elle ona sarıldı. Gençler Ertuğrul Sağlam ile kendilerini geliştirmek yerine yeteneklerini kaybetmeye başladılar. Serdar Özkan haftalardır saha da yok, İbrahim Kaş ciddi pozzisyon hataları yapmaya başladı. İbrahim Toraman bile saçma sapan hatalar yapma başladı. İki yetenekli kalecinin ikiside dökülüyor. Aldırdığı hiç bir oyuncu takımda oynamıyor. Takımda bir çok oyuncu ciddi sakatlıklar geçirdi. Holosko gibi bir oyuncuya 5 Milyon € +Koray+Burak ı verdirdi (O burak ı Beşiktaş 3-4 Milyon € ya rahatlıkla Avrupa ya satabilirdi). Forvete ihtiyacım var, bana forvet alın diye aldırdı ama ne hikmetse Holosko yu sağ kanatta kullanmaya başladı. Bobo Tigana ile kendini geliştirmişti ama Ertuğrul Sağla ile bu gelişim durmaya başladı. Ortasaha yı alternatifsiz bıraktı. Ertuğrul Sağlam Nobre'yi küstürdü, sonra Nobre kendi azmi ile toplandı. Onunla 8 gol yedi Liverpool dan.Korkaklığı ile Beşiktaş kazanacağı maçları berabere bitirdi yada kaybetti. Maçtan sonra oyuncu tipimiz bu saha da oynamaya müsait değil diye müthiş bir yorumda bulundu. Demek ki kayseriden sonra Ankara da, Sivasta, Ç. Rize, G. antepdeki sahalarda da Beşiktaş puan kaybedecek. Yabancı bir antrenör bunu dese bir derece ama, 2 sene kayseride, 1 sene samsunda çalışan, senelerce profesyonel futbol oynayan ve o sahaları iyi bilen bir antrenörün söyleyebileceği en boş lafları etti. Be zavallı adam oyuncu transfer ederken en azından 7 deplasmanı bu sahalarda oynayacağını düşünmedin mi? Ortasaha da o sahalarda oynayabilen Koray ı gönderirken yerine transfer düşünmeyen Ertuğrul Sağlam değil mi? Cisse nin tek başına alternatifsiz hale getiren Ertuğrul Sağlam değil mi? Yeter be Ertuğrul Sağlam. Sıktın artık. Artık gitme zamanın geldide geçiyor. Torpilde bir yere kadar işler. Beşiktaş devlet dairesine döndü. Torpili olan Beşiktaş ta görev alıyor. Oyuncusuda, teknik direktörü de... Trabzon gibi facia yaşamaya doğru ilerliyoruz. Umarım sonumuz kötü olmaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
cok gzl yazmıssın kardesim bende bunu anlatmaya calısıyorum sabahtan beri altına imzamı atarım | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
ya cok biliyosun ya hadi bugun koray satilmamis olsa ne olurdu bu macta soyle bakayim bana | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
oldu mu beğendiniz mi böyle mi konuşalım bir maç yenildik diye bu konuşmalar yok istifalar bilmem ne ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
BENDE ONU DIYORUM ISTE ANLMAMIYORSUN YA BUYUK HARFLE YAZAYIM DEDIM INANMIYORSAN GOLGE ETME BASKA IHSAN ISTEMEZ SANA ZORLAMI DESTEK VER DIYORUZ HA BEN BESIKTASLIYIM TAKIMIMI DESTEKLERIM DIYORSAN EKSIK OLSUN SENIN GIBILERININ DESTEGI SEN ZATEN YUZDE 95 FENERLISIN GIBI GELIYOR BANA YOKSA BUKADAR SACMALAMAN IMKANSIZ | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |