![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sölesene bana bu yönetim den memnunmusun ? futbol oyunumuzdan memnunmusun ? hiç farklı skorlarla kazanamamazdan memnunmusun ? ilk yarıda bütün derbileri kaybetmemizden memnunmusun ? daha nasıl olumlu konusabilirz .. ! biz 100. yılımızda sampiyon olrken 1 tane mac kaybetmiştk bütün derbileri kazanmstık sampiyon böyle olunur .. ! kimle olunur sebayla serdar bilgiliyle lucescu ile !!! tecrubeyle anlıomsn .. serefsiz tüpcüyle degil | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NOLUYO BEYLER HAYIRDIR NOLDU YAW NE BU SİNİR NE BU ASABİYET SİZ Mİ KURTARACAKSINIZ TAKIMI HERKES BİRBİRİNİ KIRIYOR O ONDAN ALINTI YAPIYOR O ONA ALINTI İLE CEVAP VERİYOR YUH YAW BEN BIKTIM ARTIK AYNI KİŞİLERİN SÜREKLİ BİRBİRLERİ İLE OLAN DİDİŞMELERİNDEN BEYLER SİZLERİ YENDİĞİMİZ MAÇLARDA 'GÖREMİYORUZ' GÖRMEK İSTERİZ YANİ BUYRUN GELİN GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİN CELLATLAR GİBİ ÇIKIYORSUNUZ ORTAYA YETER NAN YETER...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şimdi arkadaşlar bi defa ricardinho,ibrahim kaş ,ibrahim üzülmez,serdar özkan,nobre,ali tandoğan ilk onbir oyuncusu değiller bu bir.ertuğrul bu maçta çok hatalıydı bunu kabul etmemiz lazım bu iki.ertuğrul un hatalarını sıralarsak: 1-ricardinho nun ilk onbirde yeri yok.hem güçsüz hem yavaş. 2-orta sahanın ortasında bu maçlık ibrahim kaş oynamalıydı. 3-daha geçen maçta defansta ibrahim kaş ın hatalar yaptığını gördün.herkes defansta gökhan zan la gordon un oynamasını bekliyordu.ertuğrul yine kendi bildiğini okudu.bundan öncede bir çok maçta aynı şeyi yapmıştı. 4-birde forvette nobre ye ben sıcak bakmıyorum.nobre ayağında top tutamıyor.çok pas hatası yapıyor.her zaman ilk onbir de bobo oynamalı.holosko yla birlikte. 5-bence ilk onbirimiz şu şekilde olmalıydı: --------rüştü-------- a.tandoğan--g.zan--gordon---i.üzülmez s.özkan-- i.kaş--tello ----delgado-- holosko--bobo 5-oyuna çok geç müdahale etti.giren oyuncuların katkısı olmadı.nobre ilk yarının sonunda alınmalıydı.tello hiç bişey oynamadı.ayağına gelen tüm topları kaptırdı.bir sarısıda vardı.oyundan alınmalıydı.yerine aydın girmeliydi.böylece kırmızıda görmemiş olurdu. yani bence bu maçı ertuğrul yüzünden kaybettik. bide oyunun sonunda 1-0 mağlupsun alay eder gibi serdar özkanı çıkartıp defans oyuncusu olan gordonu aldı.gerçekten çok yazık oldu.umarım bir daha ki maçlarda ertuğrul bu kadar hata yapmaz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ya yuh konu uctu gidiyor .... Ben nedense bir türlü anlam veremedim su ''samet1903'' arkadasımıza :S:S | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tartismayi birakin arkadaslar, benim görüsüm kusura bakmayin ama sampiyon olcagimizi sanmiyorum, neden bilemiyorum, ama bakin ezikler gidip sivasta 4 tane atiyor, aha bide bize bakin, zeminmis meminmissss bahaneleri biraksinlar yaaaa yeter artik, zaten öbür takimlarin g....leri bize karsi kalkiyor tek........... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | UTANDIM !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ewt zor mac kazandıgımızı ve ertugrulun bütün hatalarını bildigim icin ![]() 1- Besiktasa gelirken hücum futbolu oynatıcam izleyen herkese zevk veren futbol olucak dedi ( Fakat farklı skorla kazandıgımz mac yok defans ataları kısır maclar vs vs ..) 2- Takıma diatta , higuain ' i yönetimden kendisi isteyerek aldırdı fakat hiçbirinden birsey olmayıp yolladı yedek klubesinde tuttu .. 3- korayı buragı i.akın 'ı gönderip yerine sadece holosko ve sifoyu alarak futbolcuların yerine alternatifleri öldürdü .. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |