![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | i.akın ve burak ilk geldikleri zmn ikisindende cok umutluydum heleki ibrahimden .. baslarda ztn cok gzl oynuyordu ilk sene uzaktan sutları cok gzldi sora biraz bozuldu at yarisi fln gece hayatı derken tamamen gitti formu .. kücük takımlarda baya basarılı olr ama umutluydm kendini bitirdi ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ben şahsen burak yılmazın kiralık verilmesinden yanaydım ve gittiğinde çok üzüldüm ama aynı şeyleri ibo için söylemicem görüyoduk yere düşüyodu 15 dakikada zor kalkıyodu yerden o gitsin at yarışı oynasın bence bunun için üzülmeyin. bu arada yeni transfer son 3 dakika oynadı nasıldı ben maçı seyretmedimde.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | beşiktaştaykende dedim bunlar büyük takım oyuncuları değil gittikleri yerde kendilerini göstericekler diye öylede oldu..birazda hırslı oynuyolar pişmanlık uyandırmak için..çok sürmez ama budurum
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya bu kadar cabuk donmeyin ya bu adamlari bjk de 20 yil daha kalsalardi bisi olmazdi beyler kandirmayin kendinizi bunlar KUCUK TAKIMLARIN BUYUK FUTBOLCULARI olurlar hepsi bu allah askina kendi futbolcularimiza bakalim...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |