![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet sakin bir şekilde beşiktaş maçını öğrendim skor 1-0 yenik kapatmıştık ilk yarıyı 2. yarı alırız maçı dedim ama olmadı 2-0 yenildik SAĞLIK OLSUN ileriki maçlarda telafi ederiz dedim İÇİMDEN Ne yani robotmu futbolcular her maçı kazanalım yada 'seviye 1 ' ayarı yapılmış futbol mu oynuyoruz playstation da TELAFİ EDERİZ ! SAĞLIK OLSUN ! İNŞALLAH TOPARLANIRIZ ! ben bunları söylüyorsam demek ki SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİM yolundayım... bu cümle böyledir böyle kalacaktır.. Neyse Sonra foruma girdim aaaaaaaaaaaaaaaaa Yine aynı Konu ertuğrul Hoca yanında da anlam veremediğim bir işaret ? Neyse baktım konuya of of of ortalık birbirine girmiş Yine aynı şeyleri yazıyorum bıktım artık bir önceki lig maçındaki kazandığımız maçtan sonra ertuğrul hoca gitsin diyenler konunun altına 2-3 kelime şeyler yazmışlardı ! Biliyorum konuuyu ben açtım Ama yenildik bir baktım 2-3 kelime yazanlar TAM 6-7 SATIRLIK ! yazılar yazmışlar hehe eeee yuhhhhhhhhhh biriktirmeseydiniz o cümleleri içinizde orman yok mu dağ yok mu çıkın dağa bağırınnnnnn ne istiyorsan bağır dağa taşa bağır Bağır da çıksın o kelimeler kurtulalım bizlerde Hep aynı şeylerle gelmeyin karşımıza Bağırında yazdıklarınızı okumayalım He ne yani hiç olmaayacak mı eleştiri olacak ta bu kadar da değil siz bir yenilgi sonrası ertuğrul hoca gitsin diyorsanız BEN SİZE BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK BAKMAM ARKADAŞ.. ! Genelleme olarak yazılmış bir yazıdır Kimseye kırgınlığım yok ! Üzgünüm Ama !SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK! lafının SINIRI YOKTUR...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (09-02-2008 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |