![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ![]() Ben samet1903 e dedim.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | işte adını gördüğümde ohh beee dediğim bnm gibi düşünen birni bulup sevnmeye başlaıdığıım konuuu..harikasın veysel...biz senn gbi düşünüp aman yorum yazmayalım kim ne derse desin diyemedik,meğer doğrusu buymuş...daha önce de dediğim gbi herkes yermek için birilerini arıyo...teknik direktör biter futbolcu,futbolcu biter başkan..bir daha maç sonrası siteye yorum yazmamalıyım çnkü yorumları okuyunca sinirlerime hakim olmakta güçlük çekiorum ve son bir kez veysel harikasın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
nerden mi geldi söleyim .. arkadas futbolcuları bagrımızıa basarız demiştide zamanında "o" serefsizide basmıstık sonunu gördük burdan geldi .. bu arada benmde senin düsüncelerine saygım var herkesin kendi düsüncesi eleştirmk herkesin hakkı yeri geldiginde arkadasında durdugu gbi | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşa cwp wermiceğimi dier konuda söyledim ben artık muhattap olmak istemiorum..kendisine de fikirlerine de saygı duyuyorum..hayatının geri kalanında başarılar cnm arkadaşım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bırak merve bırak . herkes kendini savunur oda savunsun. forumdan oldugu icin ' arkadasımız ' bo$ver. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | puuuffffffffff sizce futbolcular bizim kadar üzülüyor mudur?
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |