![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne kadar sallarsan sallaaa ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | acaba bu SEVİNMEK İÇİN SEVMİYORUZ sözü olmasaydı bu konu nasıl açılırdı çok merak ettim açıkcası. iyi o zaman , sevinmek için sevmedik diye milyon dolarlarlar alan futbolcuları,teknik direktörü ve yöneticileri eleştirmeyelim ... ARKADAŞ ; nasıl sen yanlış transfer yaptı diye yönetime veya çok kötü top oynadı diye futbolcuya kızıyorsan , bende kötü yönetiyor diye hoca ya kızarım.şunuda söyleyeyim ben sadece kötü günde bu eleştiriyi yapmıorum.geldi geleli beşiktaşı kaldıramayacağını söylüyordum bu hocanın... hele hele Ankaraspor maçından sonra nasip değilmiş dediği zaman bu hoca benim kafamda bitti. son sözümde kimsenin beşiktaşlılığını burda yargılamayın...sen bana bi beşiktaşlı gibi bakmasan ne yazar ki ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ama kımsenın hakaret etmeye assagılamaya suc islemeye hakkı yoktur Keske herkes sadece besıktasımızın menfaatı icin elstırı yapsa Ama forumda art nıyetlı yorum yapan kısıler var yorum yapmak ıcın dııl baska saiklerle hareket edyolar,yani amac uzum yemek diil bagcıyı dövmek Menfaat pesınde kosanlarmı dersınız,siyaset yapmak ıısteyenlermı dersınız artık ne dersenız deyin,özellıkle bazı arkadaslar yapıyor bunu o kısılerın tum yorumları alt alta gelınce anlasılıyor ne yapmak ıstedıkleri. Biz vur deyınce ölduryoruz arkadslar,amac daha ıyı bır besıktassa neden herseyı yıkmayı yok etmeyı istiyoruz biraz yapıcı olsak fikir uretsek.4 yıldır aynı seyı yapyoruz zaten ,yakıp yıkıyoruz sonra tekrar sıfırdan alyoruz ama rakıpler yollarına devam edıyor Bırkezcık de farklı bise deneyelım hazır böyle bi umut varken,elimizde bir sans varken,bukadar yakınken.... HERSEY BESİKTASIMIZ İCİN LUTFEN ARKADASLAR LUTFEN Konu f.cole tarafından (10-02-2008 Saat 02:21 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | biz şampiyon olsak ta olmasakta saten hep mutluyuz takım isterse 10. olsn ben her sene kombinemi alırım maçıma giderim..burda stad ortamı bilmeden bıdı bıdı yapan tipler var herşey uzaktan göründüğü gibi değil statdaki küfürleri tepkileri duysalar inanamazlar heralde..herşey pembe deill ağzı olan konuşuyo yaa..duyanda çok biliyo sanarlar
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herkes almış başını gidiyor valla önemli olan beşiktaş mı yoksa ertugrul hoca mı ? yarın öbürgün hoca gidince kimin arkasında durcaksınız beşiktaşın mı yoksa gocanın mı önemli olan beşiktaş tır her zman beşiktaşş iyi oynasın saglı sollu ataklar yapsın yeter ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu laf cok dogru arkadaslar 8-0 dan sonra herkese soyledgm tek avunma cumlesıydı SEVINMEK ICIN SEVMIYORUZ BIZ aksı ıddıa edılemez bıle | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşlar Tigana gidip Ertuğrul gelirken söylediklerimizi hatırlıyorum da ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum, acaip bir kısır döngü içerisindeyiz Ertuğrul un sonuna kadar arkasında durmazsak ne yazık ki bu böyle devam edecek. Bu arkadaşlar gibi düşüncede olan bir çok insan bu olayı alışkanlık haline getirdiler. Başarının böyle gelemeyeceğini 5 sene geçti hala anlayamadılar ve ne yazık ki anlayamayacak gibiler. Ertuğrul un arkasında durmalıyız ve ona güvenmeliyiz ki doğru yola daha kolay varabilelim. Yönetimler değişebilir oyuncular değişebilir ama artık hoca değişmemeli. En azından bi 3-4 sene sabretmeliyiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |