![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Gelecekten Geleceğe Sabır Taşının Her Kilometre Karesinde inadına BEŞİKTAŞ ULAN... İçimdekileri yazmıyacağım yazmıyorum yazamamıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır bir de diyorlar ki ertuğrul gitsin lucescu gelsin ya abi ben mi yanlış hatırlıyorum Lucescu da daha ilk başarısızlığında bu kafadaki insanlar yüzünden gönderilmedi mi? Şimdi aynı insanlar Lucescu gelsin diyor. Son derece can sıkıcı durumlar seneye de aynı tartışmaların içinde olmak istemiyorum bu yüzden Ertuğrul kalmalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Guest
| Alıntı:
sende bazı seleri bilmiosn anlayamamıssn lucescu 100. yılda sampiyonluktan sonra ikinci sampiyonluga gidiyordu sammsun macı 5 kırmızı kart fln filan orda sorunlar oldu hatta sinan enginin karıstıgı bir sürü sey ondan gönderildi cünkü luce benim dedigim olr diordu | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | ' formayı çıkarın , çıplak oynayın ' ötesi var mı ? siyah uLan beyaz uLan , Beşiktaş uLan!! ben seviyorum kardeşim , bu yıl da şampiyonluk gelmese de , on sene daha gelmeyeceğini bilsem de seviyorum.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Simdi söyle bana sezon basindan beri hangi maci rahat rahat izledi bu taratfar en sacma sapan rakipler bile kendi sahanda 2-0 yenilgiden maci cevirmeyi basari sayiyorsaniz ben böyle bir basari istedigimi sanmiyorum. "Her maci kazanmak zorundamiyiz?"gibi sacma bir soruyla gelmeyi birakin artik asil su soruyu sorun:Biz hangi zor takima karsi kazandik? Sivas a mi?Kayseriye mi? GS ye mi? FB ye mi? Cevabi ben vereyim HICBIRINE.. Besiktas taraftarini Besiktasli olmamakla kimse itham edemez,Bakin Gs dün 6 tane atti ama gs liler hala taraftarin ilgisizliginden bahsediyor üstelik adamlar nerdeyse yabancisiz oynuyolar..Bizim taraftarimiz ise her zaman her sartta takiminin yaninda tabi ki kötü giden biseyler gördüklerinde elestiri yapma gibi bir haklari sonuna kadar var. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
provaksyonu sen ertuğrul hoca konusunda gayet açık bulursun ben bu konuyu sadece insanalrı rahatlatmak için açtım ama virüsler bulaştı buraya da ayrıca konumu sana göre açamam saçmaysa yazmıyacaksın !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Guest
| Alıntı:
aynen ![]() | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |